אצבעות בטטה בגריל עם מטבל קארי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל אצבעות בטטה בגריל עם מטבל קארי. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 258 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן כל אחד. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם מלח ופלפל, אבקת קארי קלה, מיץ לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח ההודי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. נסו אצבעות בטטה בגריל עם מטבל קארי, צ'יפס בטטה שומשום שום בגריל עם מטבל קארי יוגורט, ו אצבעות עוף Cajun וצ'יפס בטטה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים מיונז, מיץ לימון, בצל ואבקת קארי בקערה ומתבלים עם מלח ופלפל. כיסוי וצינה עד מוכן לשרת. (Dip יכול להיות מורכב עד 2 ימים מראש.)
הכן אש פחם, תן לשרוף אפר אפור ולהגדיר גריל 8 עד 10 סנטימטרים מגחלים. (או מחממים מראש broiler ולהגדיר rocking rack 8 אינץ ' ממקור חום.)
חותכים תפוחי אדמה מתוקים במחצית לרוחב, ולאחר מכן לחתוך כל חצי לאורכו ולאחר מכן לשלישים כדי ליצור אצבעות. כל תפוח אדמה צריך להניב כ -12 חתיכות.
מניחים אצבעות בקערה גדולה, מוסיפים שמן, מלח, פלפל וקיין. זרוק היטב למעיל.
גריל או אצבעות צלייה, פונה לעתים קרובות, עד חרוך חלקית ורך מספיק כדי לחדור בקלות עם קצה של סכין, על 10 דקות.
הסר לצלחת ועונה עם מלח ופלפל.
יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג
צ ' נין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לאסיאתים. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. אתה יכול לנסות את היקב של תקווה טובה בוש גפן Chenin בלאן. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 14 דולר לבקבוק.
![היקב של תקווה טובה בוש גפן Chenin Blanc]()
היקב של תקווה טובה בוש גפן Chenin Blanc
Chenin הוא ענבים רב תכליתי מאוד, מסוגל לעשות יינות מצוינים בתחפושות שונות רבות, מן הקציר מאוחר יין קש כדי Chenin יבש קלאסי ואפילו Méthode Champenoise. דוגמה זו היא בלאן Chenin Blanc יבש להפליא תוסס, אינטנסיבי, פירותי ומאוזן להפליא. ניחוחות של תפוחים ירוקים ואפרסק לבן מזמינים את החיך העסיסי, אך מתוח. עומק פרי הוא מה שמבדיל את היין הזה. זה מראה התמדה רבה של טעם ורעננות כי להשתהות על החיך זמן רב לאחר היין נעלם. מאוד אישי, האופי של היין הזה עושה את זה לוויה מושלמת לימי קיץ חמים וערבים נעימים ארוכים.