ארבע ארוחות בקיש אחד
זה עובד היטב כמנה עיקרית. גשו לסופר וקנו חלב, זיתים, שמנת, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. מתכונים דומים: קישואים וגבינת עיזים קיש (קיש דה Courgettes au Chèvre), קיש Aux Asperges Et Saumon (אספרגוס וסלמון קיש), ו קיש של מאדאם Au Fromage.
הוראות
בקערה גדולה, לטאטא יחד את הביצים, חלב, שמנת, מלח ופלפל.
לדקור את החלק התחתון של piecrust כמה פעמים עם מזלג.
מפזרים עם Gruyre. להפיץ את הזיתים, ברוקולי או אספרגוס, חזיר לתוך 4 רביעים על פי ההעדפות של כל בן משפחה. (או פשוט למקם את כל החומרים יחד על הקרום.)
יוצקים את תערובת הביצים לתוך piecrust.
אופים במשך 15 דקות. להפחית את הטמפרטורה ל 350 F ואופים במשך 30 דקות יותר.
העברה למתלה להתקרר במשך 15 דקות.
חותכים ל8 טריזים ומגישים.
יין מומלץ: בורדו, שמפניה, בורדו לבן
צרפתי בתפריט? נסה זיווג עם בורדו, שמפניה, בורגונדי לבן. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. Chateau Larroque בורדו Superieur עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![Chateau Larroque בורדו Superieur]()
Chateau Larroque בורדו Superieur
גוון גארנט כהה בצבע. פירות אדומים, שקדים ואגוזים, עם ניחוח וניל קלוש. ההתקפה קטיפתי משיי, מגלה טעם נעים, מרוכז עם מבנה טוב. טעמים של פירות יבשים, ושילוב של שוש וצלילים קלויים.תערובת: 63% מרלו, 32% קברנה סוביניון, 5% קברנה פרנק