ארוגולה פסטו
צריך תבלין ללא גלוטן? ארוגולה פסטו יכול להיות מתכון מצוין לנסות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 40 גרם של שומן, וסך הכל 393 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1330 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך עלי ארוגולה, שן שום, שמן זית כתית מעולה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: Arugula Pesto: Pesto Di Rucola, ארוגולה פסטו, ו ארוגולה פסטו.
הוראות
בראון את השום: חום 6 שיני שום עם הקליפות שלהם על במחבת מעל חום גבוה בינוני עד השום הוא משחיתו קלות במקומות, על 10 דקות.
הסר את השום מהמחבת, מגניב, ולהסיר את העורות.
טוסט האגוזים: טוסט האגוזים במחבת על חום בינוני עד חום קל, או לחמם במיקרוגל על חום גבוה במשך דקה או שתיים עד שאתה מקבל את זה טעם קלוי. במיקרוגל שלנו זה לוקח 2 דקות.
תהליך במעבד מזון: (הדרך המהירה)
מערבבים את ארוגולה, מלח, אגוזי מלך, שום קלוי גלם למעבד מזון. דופק תוך כדי טפטוף שמן הזית לתוך המעבד.
הסר את התערובת מהמעבד והכניס אותו לקערה. מערבבים בגבינת הפרמזן.
מערבבים את האגוזים, מלח ושום במכתש. עם העלי, לטחון עד חלקה.
מוסיפים את הגבינה ושמן הזית, לטחון שוב עד חלקה. דק קוצצים את ארוגולה ולהוסיף אותו מרגמה. לטחון עם מרכיבים אחרים עד חלקה.
התאם את הטעם: בגלל הפסטו הוא כל כך תלוי במרכיבים בודדים, ואת כוחו של החומרים תלוי העונה או מגוון, לבדוק את זה ולהוסיף יותר של החומרים לפי הטעם.
מגישים עם פסטה, מעל תפוחי אדמה קלויים טריים, או כמו רוטב לפיצה.