קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות4
מגזין

ארוחת בוקר כפרית

ארוחת בוקר כפרית
ארוחת בוקר כפרי עשויה להיות מתכון טוב להרחבת תיבת המתכונים של ארוחת הבוקר. המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צופה הדמות שלך? זה מתכון חינם חלב יש 321 קלוריות, 12 גרם חלבון, ו 26 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 4. גשו לסופר וקנו נקניק חזיר בתפזורת, שמן צמחי, ביצים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. 15 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה הביא לך את כולםמתכונים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 43%. מתכונים דומים: כפרי ארוחת בוקר לאפות, לא יסולא בפז כפרי פאי, ו ארוחת בוקר טורטה (כריך ארוחת בוקר מקסיקני עם ביצים, חזיר פריך ושעועית).

הוראות

1
מחממים שמן צמחי במחבת גדולה על אש בינונית; מבשלים ומערבבים נקניק עד להשחמה ופירורית, בערך 8 דקות. מערבבים בעדינות לחם תירס עם נקניק ומבשלים עד שהוא מחומם, כ -3 דקות. מערבבים ביצים לנקניק ולחם תירס, בזה אחר זה, מבשלים עד שהביצים מקושקשות ומוצקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
2
מערבבים פלפל פעמון ומערבבים בצל למחבת; מבשלים עד לחימום, תוך ערבוב מדי פעם, כ -5 דקות. מתבלים ברוטב חם, מלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
תערובת פלפל ובצלתערובת פלפל ובצל
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה