קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות39
מגזין

ארוחת ערב: וולשית Rarebit עם כרוב ניצנים

ארוחת ערב: וולשית Rarebit עם כרוב ניצנים
ארוחת ערב: וולשית Rarebit עם כרוב ניצנים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 727 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 42 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך בירה, מלח ופלפל, ביצה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. מתכונים דומים: ארוחת ערב: Momofuku כרוב ניצנים, ארוחת ערב: כרוב ניצנים עם צ'וריסו, ו ארוחת ערב: טופו מקורמל עם כרוב ניצנים.

הוראות

1
עבור כרוב ניצנים: להתאים מדפים תנור נמוך באמצע העליון עמדות ביניים וחימום מראש תנור ל 400 ° F.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
יוצקים שמן קנולה למחבת ברזל גדולה להגדיר על חום בינוני. כאשר השמן מתחיל להבהב להוסיף נבטים לחתוך בצד למטה. מבשלים עד נבטים מתחילים חום על הקרקעית, על 10 דקות. לזרוק נבטים עם כף עץ ולהעביר מחבת לתנור. מבשלים עד ירוק רך ובהיר, כשמונה דקות, תוך ערבוב לאחר ארבע דקות. כבה את התנור והנח נבטים בצד.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
נבטיםנבטים
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
עבור Rarebit וולשי: למלא סיר בגודל בינוני עם מים. מביאים לרתיחה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4
מניחים קערת מתכת גדולה על גבי עבור דוד כפול.
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
תוסיף חמאה. כשהוא נמס, יוצקים בירה. כאשר הבירה חמה, להקציף בגבינה, הוספת רבע כוס בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
כאשר כל הגבינה נמסה, לאט להוסיף ביצה מוכה, לטאטא כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
מוסיפים רוטב ווסטרשייר, מלח, פפריקה, חרדל, פתיתי פלפל אדום. ממשיכים לטאטא, ומבשלים עד שהרוטב מתחיל להתעבות, בערך דקה אחת.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
8
מניחים שתי פרוסות לחם על כל צלחת, וכפית על מספיק רוטב גבינה כדי לכסות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב גבינהרוטב גבינה
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)
9
מגישים עם כרוב ניצנים בצד.
מרכיבים שתצטרך
נבטיםנבטים