ארוחת ערב: חומוס עם טלה ושקדים טחונים
ארוחת המתכון הערב: חומוס עם טלה טחון ושקדים יכול לספק את הכמיהה המזרח תיכונית שלך בערך 45 דקות. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מתאבן זה יש 1146 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 83 גרם של שומן למנה. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-39 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו קינמון טחון, ממרח טחינה, טלה טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו ארוחת ערב: טלה טחון עם תפוחי אדמה, ארוחת ערב הערב: Laap טורקיה הקרקע, ו ארוחת ערב: ספגטי עם בוטרגן ושקדים (מתכונים דומים).
הוראות
מסננים את החומוס, שומר כף של הנוזל.
מוסיפים את החומוס והנוזל למעבד מזון. להתמזג עד חלקה מאוד, על 1 דקה, גירוד הצדדים לפי הצורך.
מוסיפים 1 כף מיץ לימון, שום, 3 כפות טחינה, ו 3 כפות שמן זית. להתמזג עד חלקה, 1 דקה יותר. מתבלים במלח ופלפל, מוסיפים מיץ לימון וממרח טחינה לפי הצורך.
חום שנותר שמן זית לתוך 12 אינץ ' כבד תחתית מחבת nonstick מעל בינוני נמוך חום עד מנצנץ.
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד חום זהוב, על 5 דקות.
מוסיפים טבח קינמון, ערבוב לעתים קרובות, עד ריחני, על 1 דקה.
מוסיפים כבש ונשברים באמצעות כף עץ. להגביר את החום גבוה לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד כבש מתחיל חום, על 5 דקות. מערבבים שקדים ותערובת כפית על חומוס.
מפזרים פפריקה ומגישים מיד עם פיתה. מתבלים במלח ופלפל.