קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות26
מגזין

ארוחת ערב: כרובית מוקרם

ארוחת ערב: כרובית מוקרם
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל ארוחת ערב הלילה: כרובית Gratin. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 24 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 459 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם gruyère, פירורי לחם, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו ארוחת ערב: שעועית לבנה עם פלפלים אדומים ורוזמרין, ארוחת ערב: פירה כרובית, ו ארוחת ערב: סלמון עם כרובית קלויה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 375 F. להביא סיר גדול של מים מלוחים לרתיחה. מרתיחים את פרחי הכרובית עד שמתחילים לרכך, אבל החווה מכרז, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2
בינתיים, להמיס 2 כפות של החמאה במחבת רוטב, ולאחר מכן לערבב את הקמח. מבשלים 2-3 דקות, ערבוב לעתים קרובות והסרת כל גושים.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים את החלב החם (לאט לאט בהתחלה), מטאטא כל הזמן. מביאים לרתיחה ומבשלים עד שהתערובת מתעבה, 1 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
הסר מהחום ולהוסיף 1 כפית מלח, פלפל, 1/2 כוס של כל גבינה, אגוז מוסקט. מערבבים היטב לשלב.
מרכיבים שתצטרך
5
יוצקים 1/3 של הרוטב לתוך צלחת אפייה 8 x 11 אינץ', ולאחר מכן להוסיף את חתיכות כרובית. מכסים עם הרוטב הנותר, ואז למעלה עם תערובת של פירורי הלחם ושאר Gruyère. ממיסים את שתי כפות הנותרים חמאה טפטוף מעל.
מרכיבים שתצטרך
6
אופים במשך 25-30 דקות, עד העליון הוא השחמה. הכה אותו עם broiler באמת פריך אותו.