זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך תינוק בוק צ'וי, ג' ינג'ר, רוטב סויה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב רוטב הסויה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאנה קוטה עם רוטב סנטו תות-Vin כקינוח. נסו ארוחת ערב הלילה: סלמון מזוגג לימון ודבש עם אורז Broccolini, ארוחת ערב הלילה: שפמנון מזוגג מיסו ובוק צ'וי התינוק, ו שום זנגביל זוקיני אטריות קערה עם סלמון ובוק צ'וי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מקציפים רוטב סויה, דבש, מיץ לימון, זנגביל ושום יחד עד הדבש מתמוסס. להזמין 1/4 כוס מרינדה בקערה נפרדת, ואז למקם פילה סלמון, עור בצד, במרינדה. אפשר להשרות לפחות 10 דקות, רצוי 3
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמון
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
הוסף בוק צ ' וי וכיסוי. אפשר קיטור עד מכרז כמעט, על 4 דקות, ולאחר מכן להוסיף מרינדה שמורות. לזרוק לשלב, לבשל במשך 2 דקות נוספות כדי להפחית עודף נוזלים.
מרכיבים שתצטרך
בוק צ ' וי.
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
5
הסר מהחום.
6
שים את הסלמון מתחת לעור מטאטאים למטה מטאטאים מבלי לפנות עד החיצוני הוא קרמל היטב והדגים הוא רק מבושל דרך, 7-10 דקות, בהתאם עובי והמרחק מן broiler.
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה "טרנטדיו לה סטוריה" עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.