קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות38
מגזין

ארוחת ערב: סלמון מזוגג דבש-סויה עם בוק צ'וי

ארוחת ערב: סלמון מזוגג דבש-סויה עם בוק צ'וי
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך תינוק בוק צ'וי, ג' ינג'ר, רוטב סויה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב רוטב הסויה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאנה קוטה עם רוטב סנטו תות-Vin כקינוח. נסו ארוחת ערב הלילה: סלמון מזוגג לימון ודבש עם אורז Broccolini, ארוחת ערב הלילה: שפמנון מזוגג מיסו ובוק צ'וי התינוק, ו שום זנגביל זוקיני אטריות קערה עם סלמון ובוק צ'וי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מקציפים רוטב סויה, דבש, מיץ לימון, זנגביל ושום יחד עד הדבש מתמוסס. להזמין 1/4 כוס מרינדה בקערה נפרדת, ואז למקם פילה סלמון, עור בצד, במרינדה. אפשר להשרות לפחות 10 דקות, רצוי 3
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
בינתיים, מראש broiler (או גריל) עד גבוה.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
3
מחממים 1/4 כוס מים במחבת בינונית מעל חום גבוה ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
הוסף בוק צ ' וי וכיסוי. אפשר קיטור עד מכרז כמעט, על 4 דקות, ולאחר מכן להוסיף מרינדה שמורות. לזרוק לשלב, לבשל במשך 2 דקות נוספות כדי להפחית עודף נוזלים.
מרכיבים שתצטרך
בוק צ ' וי.בוק צ ' וי.
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
5
הסר מהחום.
6
שים את הסלמון מתחת לעור מטאטאים למטה מטאטאים מבלי לפנות עד החיצוני הוא קרמל היטב והדגים הוא רק מבושל דרך, 7-10 דקות, בהתאם עובי והמרחק מן broiler.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
7
סדר בוק צ ' וי על צלחות העליון עם פילה סלמון.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
בוק צ ' וי.בוק צ ' וי.

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה "טרנטדיו לה סטוריה" עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
טרנטדיו שרדונה סטוריה
טרנטדיו שרדונה סטוריה
שרדונה 2014, חוף סונומה, אופייני למגוון עם ניחוחות של תפוחים, אפרסקים לבנים והדרים. עם זמן רב יותר בניחוחות זכוכית מגוונת של אגוז מוסקט, טוסט קל וניל באים לשחק יחד עם הצעה של אננס ולימונים מאייר בשלים. הפה מרגיש פריך ומאופק עם מינרליות ברורה וטוהר של פירות. עשיר, אלגנטי ומאוזן להפליא.