ארוחת ערב: סלק קלוי ובורשט תפוחי אדמה
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המזרח אירופי. אם יש לכם מלח ופלפל כשרים, שמן זית, טימין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו ארוחת ערב הלילה: סלק קלוי ברוסקטה, ארוחת ערב הלילה: סלק קלוי, גבינת עיזים וכריכי אבוקדו, ו ארוחת ערב: סלט סלק קלוי עם רוטב Guajilo צ'ילה (מתכונים דומים).
הוראות
התאם מתלה תנור למצב בינוני ולחמם מראש את התנור ל 400 ° F. בינתיים, לזרוק ירקות עם שמן זית, מלח ופלפל.
פרושים בשכבה אחת על תבנית אפייה מעוטרת ומכניסים את ענפי הקורנית בין הירקות. צולים עד מכרז, כ 45 דקות, להשליך את הקורנית ברגע שהם סיימו לבשל.
מביאים את מרק העוף לרתיחה בסיר גדול ומוסיפים את הירקות המבושלים. מחית בערך עם מחית תפוחי אדמה או כף עץ, מוסיפים את החומץ, ומתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל ועוד חומץ במידת הצורך.
מגישים בקערות עם מנה של שמנת חמוצה וקמצוץ פטרוזיליה.