זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המזרח אירופי. אם יש לכם מלח ופלפל כשרים, שמן זית, טימין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו ארוחת ערב הלילה: סלק קלוי ברוסקטה, ארוחת ערב הלילה: סלק קלוי, גבינת עיזים וכריכי אבוקדו, ו ארוחת ערב: סלט סלק קלוי עם רוטב Guajilo צ'ילה (מתכונים דומים).
הוראות
1
התאם מתלה תנור למצב בינוני ולחמם מראש את התנור ל 400 ° F. בינתיים, לזרוק ירקות עם שמן זית, מלח ופלפל.
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד
2
פרושים בשכבה אחת על תבנית אפייה מעוטרת ומכניסים את ענפי הקורנית בין הירקות. צולים עד מכרז, כ 45 דקות, להשליך את הקורנית ברגע שהם סיימו לבשל.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
20 עד 25 עלי תרד שלמים
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
3
מביאים את מרק העוף לרתיחה בסיר גדול ומוסיפים את הירקות המבושלים. מחית בערך עם מחית תפוחי אדמה או כף עץ, מוסיפים את החומץ, ומתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל ועוד חומץ במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
קישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמה
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
גב שומן חזיר
4
מגישים בקערות עם מנה של שמנת חמוצה וקמצוץ פטרוזיליה.