קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות12
מגזין

ארוחת ערב: ספגטי ונציאני עם סרדינים

ארוחת ערב: ספגטי ונציאני עם סרדינים
ארוחת ערב: ספגטי ונציאני עם סרדינים הוא צמחוני מנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 17 גרם חלבון 45 גרם של שומן, וסך הכל 843 קלוריות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך חלב, ספגטי, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: ארוחת ערב: סרדינים ממולאים, ארוחת ערב הערב: סרדינים עם לימון וסלסה מנטה, ו ארוחת ערב: ספגטי אלה בוסקאיולה (ספגטי ברוטב עגבניות ופטריות).

הוראות

1
מחממים את החמאה ושמן הזית במחבת גדולה על אש בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
תבניות מאפינסתבניות מאפינס
ציוד שתשתמש בו
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
2
מוסיפים את הבצל ומבשלים בעדינות במשך 20 דקות עד רך מאוד רק מתחיל להפוך זהב.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
3
בינתיים, לנקז, עצם דק קוצצים את הסרדינים. להביא סיר של מים מלוחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
סרדיניםסרדינים
3 כפות שמן אגוזי מלך קלויים3 כפות שמן אגוזי מלך קלויים
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
4
כאשר הבצלים מבושלים, מוסיפים את הסרדינים ואת התזה של מים לבצל ולחמם דרך.
מרכיבים שתצטרך
סרדיניםסרדינים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
3 כפות שמן אגוזי מלך קלויים3 כפות שמן אגוזי מלך קלויים
5
מוסיפים את החלב ומביאים לרתיחה קלה, ואז הופכים את החום לרתיחה ומבשלים עד שהסרדינים נמסים והרוטב מתעבה, 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סרדיניםסרדינים
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
6
לבשל את הפסטה עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
7
מסננים ומוסיפים לרוטב, שומרים קצת מי פסטה למקרה שיתייבש. לזרוק למעיל, מתבלים במלח והרבה פלפל, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שמן אגוזי מלך קלויים3 כפות שמן אגוזי מלך קלויים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
(יכול להחליף את פונטינה או מונטסיו)(יכול להחליף את פונטינה או מונטסיו)