ארוחת ערב: עוף פפריקש
ארוחת ערב: עוף פפריקש עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1385 קלוריות, 82 גרם חלבון ו 76 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-145 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו עוף, שמנת, מלח ופלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח המזרח אירופי. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: ארוחת ערב: כרוב כבוש ונקניק פפריקש, ארוחת ערב: בון בון צ'יקן, ו ארוחת ערב הלילה: עוף משתק וחם (מא לה זי ג'י).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה.
בינתיים, מתבלים את חתיכות העוף במלח ופלפל.
הוסף שתי כפות של החמאה למחבת פלדת אל-חלד 12 אינץ ' עם מכסה המוגדר על חום בינוני-גבוה. כאשר חמאה מתחילה קצף, להוסיף חתיכות עוף העור בצד למטה. מבשלים עד שחום היטב, כ 5 דקות. להפוך חתיכות ולבשל עד שחום היטב בצד השני, כחמש דקות יותר.
מוסיפים בצל ושום למחבת. מערבבים היטב, ומבשלים עד השום הוא ריחני, על 30 שניות.
מפזרים פפריקה, ומערבבים שוב.
יוצקים מרק, מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום בינוני, מחבת כיסוי, ומבשלים עד שדי העוף מבושלים, כעשר דקות.
להסיר שדיים ולהניח בצד. השאר רגלי עוף לבשל עד הסוף, כחמש דקות. שים אותם בצד.
מערבבים קמח ושמנת חמוצה יחד בקערה בגודל בינוני.
מוסיפים את זה למחבת ומערבבים היטב. מבשלים במשך כדקה אחת.
מבשלים אטריות ביצה בסיר של מים רותחים, על פי הכיוונים על התיבה.
מסננים, ולאחר מכן לזרוק עם כף אחת של חמאה בקערה. מחלקים אטריות בין ארבע צלחות.
מניחים חתיכת עוף על גבי אטריות, ורוטב מצקת על גבי.
מגישים עם יותר מלח ופלפל לפי הטעם.