ארוחת ערב: פסטה יוונית עם נקניק וגבינה
ארוחת ערב: פסטה יוונית עם נקניק וגבינה עשויה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 523 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו עלי אורגנו, מלח כשר, יין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו ארוחת ערב: ברוקולי ראבה ופסטה נקניק, ארוחת ערב: פסטה עם ברוקולי, גבינת עיזים ואורגנו, ו ארוחת ערב: פסטאן אלה בורינה (פסטה ברוטב כפרי) (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה (12 אינץ'), מחממים את שמן הזית על חום בינוני גבוה, ואז מוסיפים את הנקניק ומבשלים עד הזהב, ערבוב רק מדי פעם, 7-10 דקות.
בינתיים, להביא סיר גדול של מים מלוחים לרתיחה ומבשלים את הפסטה עד אל דנטה. לפני ניקוז הפסטה, להזמין 1/2 כוס של מי הבישול.
ברגע שהנקניקיות משחימות, מוסיפים את היין והופכים את החום לגבוה. להפחית את הנוזל במשך 2 דקות, ולאחר מכן להנמיך את החום ולהוסיף את הגבינה הכחולה, שמנת, אורגנו. לאחר הגבינה נמסה, להוסיף את הפסטה יחד עם כמה מי בישול פסטה לפי הצורך כדי ליצור שמנת, רוטב רופף. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל, מחלקים בין הצלחות ומקשטים בפרמזן.