ארוחת צהריים של פנצנלה
המתכון Panzanella ארוחת צהריים יכול לספק את הכמיהה הים תיכונית שלך בערך 10 דקות. והוא יספק כ 1 מנות. מנה אחת מכילה 299 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, לך לחנות ותביא בצל, גבינת פטה, עגבניות בשלות, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו Panzanella, Panzanella, ו Panzanella (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את הלחם הקלוי לחתיכות 1 אינץ ' (אתה צריך 2 כוסות).
מוסיפים מלפפון, בצל אדום, עגבניות ופטה. לזרוק בקלילות.
מפזרים תערובת עם חומץ, שמן ופלפל לפי הטעם. זרוק שוב. סלט הוא במרינדה הטובה ביותר, כאשר מיצי עגבניות יש לרוץ לתוך הלחם. שמור על טמפרטורת החדר עד 3 שעות, או לקרר עד 6 שעות.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הקסטלאני קיאנטי אנאטה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
![Castellani Chianti Annata]()
Castellani Chianti Annata
בצבע אדום אודם בהיר. האף הוא אינטנסיבי ופירותי עם ניחוח סגול רמז קל של דובדבנים דומדמניות אדומות. החיך יבש ומאוזן, טאני קל אשר הופך רכות קטיפתי.זוגות היטב עם פסטות טעימות מנות פסטה מתובל. אידיאלי עם צלי, סטייקים, ועגל בגריל.תערובת: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo