מתכון בזיליקום Panna קוטה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 8 שעות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 264 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכון זה מ רציני אוכל יש 41 אוהדים. גשו לסופר וקנו אבקת ג'לטין, חמאה, עלי בזיליקום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו Blackberry-Basil Panna Cotta, מבשלים את הספר: בזיליקום טרי Panna קוטה, ו מנגו פאנה קוטה, איך להכין מנגו צמחוני פאנה קוטה (מתכונים דומים).
הוראות
1
יוצקים את השמנת הכבדה לסיר בינוני. לגרד את כל הזרעים מן שעועית וניל, ולהוסיף אותם לסיר יחד עם שעועית, סוכר, בזיליקום, גרידת לימון, ומלח. מבשלים מעל חום בינוני עד רק רותחים, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
כסף ללא נעליים
1 בצל אדום, קוביות קטנות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
הסר את המחבת מהחום, לכסות, ולהניח בצד לפחות 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
דַק-
3
בקערה קטנה, מפזרים את הג ' לטין מעל 4 כפיות מים ומניחים בצד כדי לרכך ולפרוח.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
דגים את שעועית וניל, גירוד כל פודינג הנותרים וזרעים בחזרה לתערובת, ולהניח אותו בצד.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ממתק תמנון בריט
5
מעל חום בינוני, להביא את תערובת הקרם בחזרה רק בקושי מבשלים
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
6
החלק את המחבת מהחום, להוסיף את הג ' לטין הרך, ומערבבים עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריות
ציוד שתשתמש בו
דַק-
7
יוצקים את פודינג דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה נקייה, לחיצה על בזיליקום ואת ההתלהבות כדי לוודא שאתה מקבל את כל הטעם מהם. זרוק את הבזיליקום ואת ההתלהבות.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
מוסיפים את חלב החמאה לתערובת הקרם ומערבבים עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
9
יוצקים את פודינג לתוך 6 כוסות קטנות ישר צדדית סלעים (כ 6 אונקיות כל אחד, מהסוג היית משתמש עבור ויסקי טוב). מכסים את המשקפיים בניילון נצמד ומקררים לפחות 8 שעות, או עד 2 ימים.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Castellani קיאנטי Annata. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 14 דולר לבקבוק.