קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות100
מגזין

בולגור פילאף עם גזר קלוי וגזר לבן

בולגור פילאף עם גזר קלוי וגזר לבן
בולגור פילאף עם גזר קלוי וגזר גזר לבן עשוי להיות רק מנות ראשונות שאתה מחפש. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה 271 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. גשו לסופר וקנו פלפל, בורגול בינוני לטחון, מים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: בולגור פילאף עם ברוקולי וגזר, גזר קלוי וגזר לבן, ו גזר קלוי וגזר לבן.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 232° ומסדרים מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
חום 1 כף שמן בסיר בינוני על חום בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
3
מוסיפים את הבצל, שום, ו 1/2 כפית הכמון ומתבלים במלח ופלפל. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד הבצל התרכך והוא רק מתחיל חום, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שום גויה®שום גויה®
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4
מוסיפים את המים ומלח נמדד ומערבבים לשלב. להגביר את החום גבוה ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
הסר את המחבת מן החום, להוסיף את הבורגול, ומערבבים לשלב. מכסים במכסה הדוק ומאפשרים לשבת עד הבולגור הוא רך ורוב או כל הנוזל נספג, כ 30 דקות. בינתיים, צולים את הגזר ואת הגזר הלבן ומכינים את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, לקלייהשמן זית, לקלייה
גב שומן חזירגב שומן חזיר
בורגולבורגול
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מניחים את הגזר והגזר הלבן על תבנית אפייה, טפטוף עם 2 כפות שמן, מוסיפים את 1/2 כפית הנותרים של כמון, מתבלים במלח ופלפל, וזורקים מעיל שווה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שמן זית, לקלייהשמן זית, לקלייה
גב שומן חזירגב שומן חזיר
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
7
מורחים את הירקות לשכבה זוגית וצולים עד מבושל דרך ושחמו כתמים, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
8
מניחים את מיץ לימון ודבש בקערה גדולה, לא פעילה להקציף לשלב. בזמן שטס ברציפות, להוסיף את 1/4 כוס השמן הנותרים בזרם איטי, יציב עד שהוא משולב באופן מלא. תניח בצד.כאשר הבורגור מוכן, להעביר אותו וכל נוזל במחבת לקערה עם ההלבשה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
בורגולבורגול
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מוסיפים ירקות קלויים, פטרוזיליה, גרעיני חמניות וזורקים לשלב. טעם ועונה עם מלח ופלפל לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
גרעיני חמניותגרעיני חמניות
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
10
בואו pilaf לשבת בטמפרטורת החדר במשך כ 15 דקות עבור הטעמים לשלב לפני ההגשה.