בולונז אפוי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של רוטב, אז תנו הזדמנות ל בולונז אפוי. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה כ 44 גרם חלבון 50 גרם של שומן, וסך הכל 982 קלוריות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו אם יש לכם שלוש גבינות, שום, יין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו בולונז, אפוי, פסטה גבינה בולונז אפויה, ו מקרוני אפוי עם רוטב בולונז (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
מוסיפים שמן למחבת גדולה על חום גבוה.
מוסיף בשר טחון וטחון, פירוק הבשר להתפורר כפי שהוא מבשל.
מוסיפים שום, אורגנו ופתיתי צ ' ילי ומבשלים כמה דקות.
מוסיפים עגבניות ועונה, לפי הטעם, עם סוכר, מלח ופלפל. מבשלים במשך 10 דקות.
בסיר גדול להמיס חמאה על חום בינוני גבוה עד מבעבע.
מוסיפים בצל וקמח עד שקופים.
מפזרים קמח, ערבוב כל הזמן ומבשלים עד שהתערובת מתחילה להתעבות. בהדרגה לטאטא ביין, אם שימוש, ולאחר מכן בהדרגה לטאטא בחלב ואגוז מוסקט ומבשלים עד חלקה, עבה ושמנת.
מערבבים את רוטב הבשר והפסטה, ואז יוצקים חצי מתערובת הפסטה. כף חצי בשמל מעל הפסטה העליון עם חצי הגבינה. חזור עם שאר החומרים.
אופים 30 עד 45 דקות עד השחמה תוסס.