עוגיות שוקולד תפוז לעיס
מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו עוגיות שוקולד תפוז לעיס, עוגיות ג'ינג'ר כתום לעיס, ו עוגיות חמוציות לעיסה-שיבולת שועל עם זיגוג כתום (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, לטאטא יחד קמח, אבקת אפייה, מלח, כוח קקאו; להפריש.
בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט, להכות חמאה וסוכר עד אור ורך, על 3 דקות. מוכה בביצה ובוניל.
מוסיפים מרכיבים יבשים ומערבבים עד רק בשילוב.
מערבבים במיץ תפוזים וגלידה. לעטוף בצק בניילון נצמד וצינה במקרר במשך 30 דקות.
מחממים תנור ל 177°. קו שני גיליונות אפייה עם נייר קלף. זרוק את הבצק על כף מעוגלת על גבי גיליונות אפייה מוכנים.
אופים עד יבש על גבי, כ 12 דקות.
תן מגניב 5 דקות, ואז להעביר מתלה חוט לסיים קירור.