קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות8
ציון בריאות11
מגזין

בוריטוס בשרי

בוריטוס בשרי
זה עובד היטב כמנה עיקרית. גשו לסופר וקנו אורז מיידי, תירס קרנל, בשר טחון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכונים דומים: בוריטוס בשרי, אורז בשרי, ו קלציונים בשרניים.

הוראות

1
מבשלים את הבשר במחבת 12 אינץ ' על חום בינוני גבוה עד השחמה היטב, ערבוב לעתים קרובות להפריד בשר.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
לחמי נאן, חתוכים לרבעיםלחמי נאן, חתוכים לרבעים
2
יוצקים כל שומן.
3
מערבבים את המרק, רוטב פיקנטה, תירס, אורז, גבינה ומים במחבת וחום לרתיחה. להפחית את החום בינוני. מכסים ומבשלים 5 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס רוטב פיקנטה או סלסה1 כוס רוטב פיקנטה או סלסה
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
מרק דלעת קרמי מקרטוןמרק דלעת קרמי מקרטון
ציוד שתשתמש בו
לחמי נאן, חתוכים לרבעיםלחמי נאן, חתוכים לרבעים
4
הסר את המחבת מהחום ולתת לעמוד במשך 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
לחמי נאן, חתוכים לרבעיםלחמי נאן, חתוכים לרבעים
5
כפית על תערובת 2/3 כוס בשר במורד מרכז כל טורטייה. מקפלים את הצדדים של טורטיות סביב המילוי, ואז לקפל את הקצוות כדי לצרף את המילוי.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פינו נואר אורגני Stoltz. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.
פינו נואר אורגני של סטולץ
פינו נואר אורגני של סטולץ
הפינו הזה מראה היטב את צבעו העשיר והארומה הפרחונית של נקיק קולומביה האורגני פינו נואר (Pinot noir). הכל כדי שהיין הזה יקבל שנים של הזדקנות או ישתכר במקום.