קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

בורי אדום אפוי ענבים (גפן) עלים

בורי אדום אפוי ענבים (גפן) עלים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בורי אדום אפוי ענבים (גפן) משאיר. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 543 קלוריות, 54 גרם חלבון ו 31 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. גשו לסופר וקנו שמן זית, מלח ופלפל, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו מתוך הגפן באהבה-דולמאדס, עלי ענבים ממולאים, גבינת עיזים אפויה בעלי ענבים, ו עלי גפן ממולאים - מתכון טורקי אותנטי Dolma (מתכונים דומים).

הוראות

1
יש לשטוף את הדג מתחת למים זורמים קרים להתייבש עם מגבות נייר. מתבלים במלח ופלפל, מברישים עם מעט שמן, ומצוננים במקרר במשך 30 דקות. מחממים התנור ל 177° (180°C / סימן גז
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
ולצחצח צלחת ovenproof עם שמן.
מרכיבים שתצטרך
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
3
מערבבים את השום והפטרוזיליה בקערה, מתבלים במלח ופלפל, ומחלקים את התערובת בין חללי הדגים. לעטוף כל דג ב 1 או 2 עלי ענבים, בהתאם לגודלו, משאיר את הראשים והזנבות חשופים.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
עלי ענביםעלי ענבים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
חציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביותחציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביות
4
שים את הדגים לתוך המנה המוכנה, לשפוך את השמן ומיץ לימון עליהם, ומניחים פרוסת לימון על כל אחד.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
5
אופים במשך כ 20 דקות, או עד פתיתי דגים בקלות, ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
6
Vefa ' S Kitchen by Vefa Alexiadou, published by Phaidon Press, $45.00, www.phaidon.com

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא סנטה Margherita פינו Grigio. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.