בייקון ותפוחי אדמה קנדיים מחבת
בייקון קנדי מחבת ותפוחי אדמה נטול גלוטן, מנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 191 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חמאה, דלוקס עם תפוחי אדמה מוקרמים, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות בטטות תפוחי אדמה כקינוח. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 15 מעריצים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו פעמיים תפוחי אדמה מתוקים אפויים עם צ'דר ובייקון קנדי, תירס מוקפץ עם בייקון קנדי, תפוחי אדמה ופלפלים, ו תפוחי אדמה מחבת עם בייקון וצ'דר (מתכונים דומים).
הוראות
ב 10 אינץ ' מחבת nonstick בצד עמוק, מים חמים וחמאה לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. מערבבים בפרוסות תפוחי אדמה מ לערבב; לחזור רותחים. מרתיחים 15 דקות.
אין לנקז תפוחי אדמה. מערבבים בתוכן של מנות רוטב מתערובת, את החלב, בייקון ואפונה הצמד סוכר. חזור לרתיחה. להפחית את החום בינוני; לבשל 4 עד 5 דקות יותר, ערבוב מדי פעם, עד הרוטב הוא מעובה מעט.
מפזרים תוכן של חבילת ציפוי מ לערבב. אם תרצה, מתבלים בטעם של פלפל.