קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות16
ציון בריאות0
מגזין

בייקון-חוות לחם ביסים

בייקון-חוות לחם ביסים
זמן הכנת המתכון כ 3 שעות נסו עוף בייקון חווה קינואה ביסים, בייקון חווה לחם גבינה, ו לחם בועת בייקון גביני (מתכונים דומים).

הוראות

1
רול בצק לחם לתוך מלבן 1/2-אינץ ' עבה על משטח מקומח קלות; מברשת עם שמן.
מרכיבים שתצטרך
2 כיכרות (16 אונקיות כל אחת) בצק לחם קפוא, מופשר2 כיכרות (16 אונקיות כל אחת) בצק לחם קפוא, מופשר
חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבתחמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
2
חותכים לחתיכות 1 אינץ'; מניחים בקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
3
מוסיפים גבינה, תערובת רוטב ובייקון; מערבבים קלות.
מרכיבים שתצטרך
מעטפה פרמזן תערובת רוטב סלט איטלקימעטפה פרמזן תערובת רוטב סלט איטלקי
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
תפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דקתפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דק
4
מניחים על תבנית אפייה; לעצב בעדינות לתוך כיכר סגלגל.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
5
בואו לעלות במקום חם 2 שעות או עד הוכפל נפח.
6
מחממים תנור ל-350F.
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
7
אופים לחם 20 עד 30 דקות. או עד חום זהוב. מגניב 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות קמח רב תכליתי, או יותר לפי הצורך3 כוסות קמח רב תכליתי, או יותר לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
8
הסר מחבת מתלה חוט; מגניב לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק