עוף צרוב ברוטב טבילת ברביקיו Sriracha
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל עוף צרוב עם רוטב ברביקיו Sriracha. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 87 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. אם יש לכם sriracha, ירכיים עוף, זנגבילוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו שיפודי עוף בשומשום עם סרירצ'ה-רוטב סויה, כנפי עוף מתובלות ומתוקות עם רוטב סרירצ'ה דבש, ו רוטב טבילה Sriracha (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 5 מרכיבים; מערבבים 1/2 כפית שמן.
מניחים תערובת שאלוט בשקית ניילון גדולה zip-top; מוסיפים עוף לשקית. חותם ומרינדה במקרר 3 שעות ללילה, הפיכת שקית מדי פעם.
מערבבים קטשופ ואת 4 החומרים הבאים (דרך חומץ).
חום שנותר 1 כפית שמן במחבת nonstick גדולה על חום בינוני גבוה.
הסר עוף משקית; להשליך מרינדה.
הוסף עוף למחבת; לבשל 2 דקות בכל צד או עד השחמה. כיסוי, להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים 8 דקות או עד הסוף, פונה פעמיים.