בירה על האש בתנור-Can Chicken
תנור ברביקיו-עוף יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 750 קלוריות, 55 גרם חלבון ו 49 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם רוטב ווסטרשייר, בירה, שן שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זה יהיה להיט בחג היום האב שלך. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: עוף ברביקיו בריח בירה, עוף ברביקיו בריח בירה, ו בירה יכול עוף עם רוטב ברביקיו קולה.
הוראות
הסר וזרוק giblets וצוואר מעוף; לקצץ עודף שומן. החל בחלל הצוואר, לשחרר את העור מן השדיים ומקלות תיפוף על ידי הוספת אצבעות, בעדינות דוחף בין העור לבשר.
מערבבים קטשופ ואת 7 המרכיבים הבאים (דרך שום) בקערה. שמור 1/4 תערובת קטשופ כוס; לשפשף נשאר תערובת קטשופ תחת עור משוחרר על שדיים ומקלות תיפוף. להרים את קצות הכנפיים למעלה ושוב לאחור; טאק תחת עוף.
הוסף תיבול מעושן ברביקיו לפחית. החזקת עוף זקוף עם חלל הגוף כלפי מטה, להכניס בירה יכול לתוך חלל.
מניחים את העוף במחבת צלייה, ומפרשים רגליים כדי ליצור חצובה כדי לתמוך בעוף.
אופים ב 375 במשך 40 דקות.
הגדל את טמפרטורת התנור ל-450 ואפה 30 דקות נוספות או עד שהוכנס מדחום בחלק הבשרני של רשם הירך 17
הרם עוף מעט באמצעות מלקחיים; מרית מקום תחת פחית. בזהירות להרים עוף יכול; מקום על קרש חיתוך.
בואו לעמוד 15 דקות. בעדינות להרים עוף באמצעות מלקחיים או כפפות גומי מבודדים; בזהירות לסובב יכול ולהסיר מן החלל.
הסר את העור מן העוף; להשליך. לגלף עוף, ומגישים עם רוטב 1/4 כוס שמורות.