קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות0
מגזין

בייקון עטוף בשר חזיר פילה

בייקון עטוף בשר חזיר פילה
, המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 85 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. גשו לסופר וקנו בייקון, רוזמרין, מלח ופלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: בשר חזיר עטוף בבייקון, בייקון עטוף בשר חזיר פילה, ו בייקון עטוף בשר חזיר פילה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 300 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים שום ramekin קטן, טפטוף עם 1-שמן זית כף, לעטוף בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
שום גויה®שום גויה®
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
3
אופים עד רך, כ 45 דקות. כאשר קר מספיק כדי להתמודד, לסחוט בשר שום מהראש לתוך קערה קטנה.סדר tenderloins על משטח עבודה. לשפשף את החלק העליון כל tenderloin עם ½ של שום קלוי העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
חמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייהחמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייה
שום גויה®שום גויה®
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מערבבים יחד את עשבי תיבול לפזר חצי מהתערובת על השום על כל פילה. לעטוף 6 רצועות בייקון סביב כל פילה ולקשור בייקון במקום עם חוט מטבח.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית3 ראשי שום, חצויים אופקית
5
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
חום שנותר שמן בינוני, מחבת מעל חום בינוני גבוה. לצרוב את הפינות עד חום זהוב מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
העברת tenderloins צרוב למחבת צלייה בינונית; מקום בתנור ומבשלים בינוני נדיר על 8 דקות.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
להעביר tenderloins לחיתוך הלוח ולתת לעמוד 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
9
הסר חוט לפני גילוף.
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית3 ראשי שום, חצויים אופקית
10
מגישים חמים.