בייקון צ'יזבורגר צ' ילי קציץ בשר
בייקון צ'יזבורגר צ' יזבורגר דורש קציץ בשר 2 שעות ו -35 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. במנה עיקרית זו יש 642 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 45 גרם של שומן למנה. אם יש לכם מלח, ביצים, קטשופ, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. . נסו בייקון צ'יזבורגר צ' ילי קציץ בשר, בייקון צ'יזבורגר קציץ בשר, ו בייקון צ'יזבורגר קציץ בשר (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים ומערבבים בייקון במחבת גדולה מעל חום בינוני עד בייקון הוא שקוף ומתחיל חום, על 5 דקות; מערבבים בצל ולהמשיך לבשל ולערבב עד בייקון הוא השחמה בצל מתוק הוא שקוף, על 5 דקות יותר.
מערבבים 1/2 כוס קטשופ, 2 כפות אבקת צ 'ילי, 2 כפות אבקת אנצ' ו צ ' ילה, 1 כף רוטב ווסטרשייר, כמון, מלח, פלפל שחור, ואבקת שום בקערה גדולה.
מערבבים בסירלוין טחון, תערובת בייקון בצל, גבינת צ 'דר, גבינת ג' ק פלפל, ביצים ופירורי לחם עד בשילוב יסודי. צור את התערובת לצורת כיכר לקרר 1 שעה.
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C). קו 9x13 אינץ תבנית אפייה עם רדיד אלומיניום לרסס את רדיד עם תרסיס בישול.
מניחים כיכר לתוך צלחת אפייה מוכנה.
מערבבים 1/2 כוס קטשופ, 1 כף רוטב ווסטרשייר, 1 כפית אבקת צ 'ילי, ו 1 כפית אדמה אנצ 'ו צ' ילה בקערה.
מורחים את התערובת על כיכר הלחם.
אופים בתנור שחומם מראש עד כיכר כבר לא ורוד בפנים והמיצים לרוץ ברור, 1 שעה ו 5 דקות עד 1 שעה ו 15 דקות. מדחום בשר שקורא מיידית מוכנס למרכז כיכר צריך לקרוא לפחות 160 מעלות F (70 מעלות C).
יין מומלץ: קאווה, Grenache, שיראז
קאווה, גרנאש ושיראז הם הבחירה הכי טובה שלי לצ ' ילי. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. אתה יכול לנסות Juve Y מחנות Reserva de La Familia 40th Anniversary Cuvee Cava. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.
![יובה Y מחנות Reserva de La Familia 40th Anniversary Cuvee Cava]()
יובה Y מחנות Reserva de La Familia 40th Anniversary Cuvee Cava
זהב חיוור בצבע, זה קאווה יש ניחוחות של אפרסקים לבנים בשלים, בגט קלוי עם רמזים של לימון הדר ומשמשים. החיך עשיר ורחב עם טעמים של תפוח ירוק, תה ירוק יסמין ושקדים קלויים. זה קאווה טבע ברוט הוא מאוד תכליתי כי לא מינון הוסיף, ולכן החומציות והבועות לנקות את החיך לאחר כל ביס. מנות מומלצות: שרימפס שום, בס ים מיסו-במרינדה, טונה מצופה שומשום, עוף טיקה מסאלה וג ' אמון איבריקו.