ביסקוויטים בטטה ופלפל שחור
עוגיות בטטה ופלפל שחור דורשות בערך 27 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -3 גרם חלבון , 13 גרם שומן ובסך הכל 197 קלוריות . מתאים ל-12 ומחירו 21 סנט למנה מנות. מתכון זה מבית Allrecipes דורש שמנת כבדה, מלח, חמאה וקמח. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-6 יאמרו שהוא הגיע למקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו . זה עובד היטב כקינוח במחיר סביר מאוד. עם ציון של 30% , המנה הזו גרועה למדי. צ'יפס בטטה אפוי עם יוגורט ופלפל צ'יפוטלה , מרק שעועית שחורה ובטטה קריבית , ואנצ'ילדות שעועית שחורה ובטטה עם רוטב שמנת אבוקדו דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מחממים תנור ל-425 מעלות צלזיוס (220 מעלות צלזיוס).
מקציפים קמח, אבקת אפייה, סוכר, פלפל, סודה לשתייה ומלח יחד בקערת ערבוב גדולה.
חותכים חמאה לתערובת הקמח בעזרת חותכן או מזלג עד שהתערובת מזכירה פירורים גסים. מערבבים בטטות ושמנת לתוך תערובת הקמח עד שהבצק רך.
הופכים את הבצק על משטח עבודה מקומח קלות; ללוש את הבצק, להפוך כ-5 פעמים.
מרדדים לעובי של כ-1/2 אינץ'.
קורצים עיגולים בגודל 2 אינץ' מהבצק ומסדרים על תבנית עם נייר אפייה.
אופים בתנור שחומם מראש עד להשחמה קלה, 12 עד 15 דקות.