ביסקוויטים עם רוטב חלב
ביסקוויטים עם רוטב חלב עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 25 גרם של שומן, וסך הכל 400 קלוריות. מתאים ל-10 מנות. מתכון זה מ Foodnetwork יש 17 אוהדים. גשו לסופר וקנו חלב חם, סוכר, מלח ועוד מספר מצרכים לעשות היום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 38% המנה הזאת לא כל כך סופר. נסו ביסקוויטים דרומיים ורוטב מנסרה (רוטב נקניק), רוטב נקניקיות לביסקוויטים ורוטב, ו ביסקוויטים ורוטב (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 450 מעלות F.
בקערה בינונית, לשלב את הקמח, סוכר, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח.
חותכים את קיצור עם מזלג עד שזה נראה כמו קמח תירס.
מוסיפים את החלב, קצת בכל פעם, ערבוב כל הזמן עד מעורבב היטב.
להפוך את הבצק החוצה על משטח מקומח קלות. ללוש קלות שתיים או שלוש פעמים.
מרדדים את הבצק עם מערוך מקומח לעובי 1/2 אינץ'.
מניחים את הביסקוויטים במחבת ברזל משומנת. לחץ בעדינות על גבי ביסקוויטים.
להבריש את הביסקוויטים עם חצי חמאה מומסת.
אופים במשך 14 דקות או עד חום זהוב.
מברישים את הביסקוויטים החמים עם שאר החמאה. תחלק את הביסקוויטים לשניים ותמצק רוטב חלב על הביסקוויטים החמים.
מחממים שומן חזיר במחבת ברזל יצוק.
מוסיפים את הקמח ומקציפים עד חלקה מבעבע על 1 דקה.
מוסיפים את החלב החם לאט ומביאים לרתיחה. להפחית את החום לרתיחה נמוכה ומערבבים, עד מעובה, כ 5 דקות, הוספת חלב לפי הצורך כדי לשלוט בעובי. מתבלים את הרוטב במלח ופלפל.