ביסקוטי החג יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 24 מנות. עם 256 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו מלח, פיסטוקים, סוכר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו ביסקוטי חג, ביסקוטי חג, ו ביסקוטי חג (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
קו גיליון אפייה גדול כבד עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
תבנית אפייה
3
לטאטא את הקמח ואבקת אפייה בקערה בינונית כדי להתמזג. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח את הסוכר, חמאה, גרידת לימון, ומלח בקערה גדולה כדי להתמזג. הכה את הביצים 1 בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייה
גרידת לימון
חמאה
קמח לכל מטרה
סוכר
ביצה
מלח
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
מקציף
קערה
4
מוסיפים את תערובת הקמח ומכים רק עד מעורבב. מערבבים בפיסטוקים ואוכמניות.
מרכיבים שתצטרך
חמוציות
אגוזי פיסטוק
קמח לכל מטרה
5
טופס את הבצק לתוך 13 אינץ 'ארוך, 3 אינץ' רחב על תבנית אפייה מוכן.
מרכיבים שתצטרך
בצק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
6
אופים עד אור זהוב, כ 40 דקות. מגניב במשך 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
7
מניחים את היומן על קרש החיתוך. באמצעות סכין משונן חדה, לחתוך את היומן באלכסון לפרוסות 1/2 עד 3/4 אינץ ' עבה. מסדרים את הביסקוטי, חותכים בצד למטה, על תבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
ביסקוטי
ציוד שתשתמש בו
סכין משונן
קרש חיתוך
תבנית אפייה
8
אופים את הביסקוטי עד שהם זהובים חיוורים, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ביסקוטי
ציוד שתשתמש בו
תנור
9
מעבירים את הביסקוטי למתלה ומגניבים לגמרי.
מרכיבים שתצטרך
ביסקוטי
10
מערבבים את השוקולד בקערה מעל סיר של מים רותחים עד שהשוקולד נמס. טובלים חצי מהביסקוטי לתוך השוקולד המומס. בעדינות לנער את השוקולד העודף.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד
ביסקוטי
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
קערה
11
מניחים את הביסקוטי על תבנית האפייה לשוקולד להגדיר.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד
ביסקוטי
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
12
מפזרים עם גבישי הסוכר. מקררים עד שהשוקולד יציב, כ-35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד
סוכר
13
אפשר להכין את הביסקוטי מראש. לאחסן אותם במיכל אטום עד 4 ימים, או לעטוף אותם בנייר כסף להקפיא שקיות פלסטיק resealable עד 3 שבועות.