ביסקוטי לימון ופרג
ביסקוטי פרג ולימון הוא קינוח ים תיכוני. מתכון זה מכין 36 מנות עם 57 קלוריות , 2 גרם חלבון ו -1 גרם שומן כל אחת. תמורת 13 סנט למנה , מתכון זה מכסה 2% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. למתכון זה מ-Allrecipes יש 3 מנות. אם יש לכם סוכר, שקדים טחונים, גרידת לימון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על תזונה צמחונית ללא מוצרי חלב ולקטו-אובו . מההכנה ועד להצלחת, מתכון זה אורך כ -45 דקות . בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון כף של 30% , וזה די גרוע. מתכונים דומים: עוגת פאונד פרג לימון , סקונס לימון-פרג , ועוגת פרג לימון חמה עם גנאש שוקולד .
הוראות
מחממים תנור ל-175 מעלות צלזיוס (350 מעלות פרנהייט). מרפדים תבנית אפייה בנייר אפייה.
ערבבו את הקמח, הסוכר, השקדים הטחונים, אבקת האפייה וסודה לשתייה.
מערבבים את קליפת הלימון, פרג, ביצה, חלבוני ביצה ותמצית לימון.
מוסיפים את התערובת היבשה ומערבבים היטב. יוצרים מהבצק 2 גלילים.
מניחים את בולי הלחם על תבנית האפייה המוכנה.
אופים ב-350 מעלות פרנהייט (175 מעלות צלזיוס) במשך 30 דקות.
מצננים מעט וחותכים באלכסון לפרוסות בעובי 1/2 ס"מ.
אופים את הפרוסות עוד 8 עד 10 דקות עד שהן מתייבשות. מצננים לחלוטין ואחסנים בכלי אטום.