קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות36
ציון בריאות1
מגזין

ביסקוטי לימון ופרג

ביסקוטי לימון ופרג
ביסקוטי פרג ולימון הוא קינוח ים תיכוני. מתכון זה מכין 36 מנות עם 57 קלוריות , 2 גרם חלבון ו -1 גרם שומן כל אחת. תמורת 13 סנט למנה , מתכון זה מכסה 2% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. למתכון זה מ-Allrecipes יש 3 מנות. אם יש לכם סוכר, שקדים טחונים, גרידת לימון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על תזונה צמחונית ללא מוצרי חלב ולקטו-אובו . מההכנה ועד להצלחת, מתכון זה אורך כ -45 דקות . בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון כף של 30% , וזה די גרוע. מתכונים דומים: עוגת פאונד פרג לימון , סקונס לימון-פרג , ועוגת פרג לימון חמה עם גנאש שוקולד .

הוראות

1
מחממים תנור ל-175 מעלות צלזיוס (350 מעלות פרנהייט). מרפדים תבנית אפייה בנייר אפייה.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
2
ערבבו את הקמח, הסוכר, השקדים הטחונים, אבקת האפייה וסודה לשתייה.
מרכיבים שתצטרך
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
1 1/2 כוס שיבולת שועל (מהירה או רגילה)1 1/2 כוס שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
3
מערבבים את קליפת הלימון, פרג, ביצה, חלבוני ביצה ותמצית לימון.
מרכיבים שתצטרך
תמצית לימוןתמצית לימון
קוקוס פתית, קלוי, אופציונליקוקוס פתית, קלוי, אופציונלי
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
4
מוסיפים את התערובת היבשה ומערבבים היטב. יוצרים מהבצק 2 גלילים.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
5
מניחים את בולי הלחם על תבנית האפייה המוכנה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
אופים ב-350 מעלות פרנהייט (175 מעלות צלזיוס) במשך 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
7
מצננים מעט וחותכים באלכסון לפרוסות בעובי 1/2 ס"מ.
8
אופים את הפרוסות עוד 8 עד 10 דקות עד שהן מתייבשות. מצננים לחלוטין ואחסנים בכלי אטום.
ציוד שתשתמש בו
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)