ביסקוטי שוקולד לבן macadamia של מריאטה דורש כ 1 שעה מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל קינוח שמגיש 112. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 68 קלוריות. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. אם יש לכם מלח, אבקת אפייה, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . עם כפית ציון של 8% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. נסו ביסקוטי שוקולד לבן macadamia של מריאטה, עוגיות מקדמיה שוקולד לבן שערורייתיות (קמח מחיטה מלאה לבן), ו חטיפי שוקולד לבן Macadamia אגוז (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). גריז גיליון עוגיות או קו עם נייר קלף.
מרכיבים שתצטרך
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מחלקים בצק ל 4 חלקים שווים.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
4
מניחים כל 1/4 של בצק על גיליון עוגיות טופס לתוך יומני על 14 אינץ 'ארוך 1/2 אינץ' רחב.
מרכיבים שתצטרך
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
5
אופים 25 דקות בתנור שחומם מראש, עד חום קל מאוד. מגניב לחתוך באלכסון לפרוסות 1/2 אינץ'. מסדרים פרוסות על תבנית אפייה וממשיכים לאפות 8 דקות, עד חום זהוב.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא סנטה Margherita קיאנטי Classico Riserva. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 27 דולר.