קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 4 דק.
מנות14
ציון בריאות0
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

ביס בראוני נשיק לימון

ביס בראוני נשיק לימון
המתכון לביס של בראוני נשיקה לימון יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך תוך כשעתיים ו-4 דקות . מתכון זה מכיל 14 מנות עם 119 קלוריות , 1 גרם חלבון ו -3 גרם שומן כל אחת. תמורת 16 סנט למנה , מתכון זה מכסה 1% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לך אבקת אפייה, ביצה, גרידת לימון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. 6 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה עובד היטב כקינוח. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 9% . הציון הזה גרוע מאוד (אבל עדיין ניתן לתיקון). מתכונים דומים: ביס בראוני נשיקת דובדבן {מסיבת בלוג כיף משפחתי של חג} , עוגיות הפתעה של בראוני נשיקת דלעת ועוגיות עוגת חתונה עם לימון .

הוראות

1
מחממים תנור ל-350 מעלות F. מרפדים 14 כוסות מאפין בגודל 1-1/4 אינץ' עם כוסות נייר אפייה; לְהַפְרִישׁ. בסיר בינוני, מחממים ומערבבים את 1/2 כוס ה-Ghirardelli® 60% קקאו שוקולד מריר אפיית צ'יפס ואת 1/4 כוס החמאה על אש נמוכה מאוד עד להמסה וחלקה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כפית גרידת לימון מגוררת דק1/4 כפית גרידת לימון מגוררת דק
חתיכות אפייהחתיכות אפייה
1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
2
מסירים מהאש. מערבבים פנימה סוכר.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
3
מוסיפים ביצה, טורפים בכף עץ עד לקבלת תערובת אחידה. מערבבים פנימה וניל. בקערה קטנה מערבבים יחד קמח, 1/2 כפית גרידת לימון ואבקת האפייה.
מרכיבים שתצטרך
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
חציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביותחציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביות
4
מוסיפים את תערובת הקמח לתערובת השוקולד; מערבבים רק עד לאיחוד. זרוק כפית מעוגלת של בלילה לכל כוס מאפינס מוכן
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
5
אופים במשך 9 עד 11 דקות או עד שקיסם עץ הננעץ במרכזי הבראוניז יוצא נקי. מצננים במחבת 5 דקות. מעבירים בזהירות בראוניז לרשת; מגניב.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
לחמי נאן, חתוכים לרבעיםלחמי נאן, חתוכים לרבעים
6
לציפוי הלימון, בקערה קטנה, טורפים את 2 כפות החמאה הרכה ואת 1/4 כפית גרידת הלימון במיקסר חשמלי במהירות בינונית למשך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
חציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביותחציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביות
7
מוסיפים אבקת סוכר ו-2 כפיות ממיץ הלימון. מקציפים עד לאיחוד. מקציפים מספיק ממיץ הלימון שנותר, כפית אחת בכל פעם, כדי ליצור ציפוי סמיך. בעזרת שקית מאפה עם קצה כוכב, מניחים ציפוי על כל בראוניז. (או כף לתוך שקית ניילון קטנה עם אטימה עצמית. לגזור את הפינה. להדביק ציפוי על כל בראוניז.) לצנן למשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
8
לזיגוג השוקולד, בסיר קטן, שלבו את 1/3 כוס ג'ירארדלי 60% קקאו צ'יפס אפייה שוקולד מריר ו-1 כף חמאה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס חתיכות טופי שוקולד חלב1/3 כוס חתיכות טופי שוקולד חלב
זיגוג שוקולדזיגוג שוקולד
חתיכות אפייהחתיכות אפייה
1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
9
מחממים ומערבבים על אש נמוכה מאוד עד להמסה וחלקה.
10
מסירים מהאש; מערבבים פנימה את סירופ התירס.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
11
מניחים להתקרר במשך 10 דקות. כף זיגוג מעל צמרות בראוניז צוננים. אם רוצים, מעלים רצועות גרידת לימון.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
12
מניחים בטמפרטורת החדר למשך שעה אחת או עד שהזיגוג מתייצב. תהנו מיד, מקררים בכלי אטום עד 3 ימים, או מקפיאים עד 3 חודשים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי הם בחירה מצוינת לבראוניז. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. NV Johnson Estate Cream Shery עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV Johnson Estate Cream Shery
NV Johnson Estate Cream Shery
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ומגע של עץ אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי מתמשך. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה אהוב לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי לטבילה ב""סגנון איטלקי"". "