מתכון זה מ-BBC אוכל טוב דורש שמן זית, תרד תינוק, לחם פריך, וצ'ילי. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זה עובד היטב כמנה עיקרית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 81%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : ביצים עם שמנת, תרד, בשר חזיר כפרי, ביצים אפויות וחזיר, ו ביצים אפויות וחזיר.
הוראות
1
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
2
מחממים את השמן במחבת קטנה וחסינה.
מרכיבים שתצטרך
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
3
מוסיפים את הבצל ומבשלים במשך 6 דקות עד מתרכך. מערבבים את השום וצ ' ילי, ומבשלים עוד כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 עגבניות, קלופות וקצוצות
בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוס
טורטיות קמח טריות, להגשה
4
מוסיפים את העגבניות ואת המים 100ml. מתבלים היטב ומערבבים דרך הפלפלים והחזיר. מביאים לרתיחה ומבשלים 10 דקות עד שהרוטב מתחיל להתעבות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
1-1/4 כוסות יין לבן או ציר עוף
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
חרדל מוכן, אופציונלי
5
מוסיף את התרד, ערבוב עד לנבול.
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
6
הפוך 2 שקעים ברוטב ולפצח את הביצים שלך לתוכם.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות יין לבן או ציר עוף
כמו למשל M&M's
7
מוסיפים קמצוץ של קאיין, מעבירים לתנור ואופים במשך 10 דקות עד שהלבנים של הביצים נקבעים.
יין מבעבע הוא הבחירה העליונה שלי לביצה אפויה. גם אם אתה לא עושה מימוזה, יין מבעבע הוא נהדר עם ביצים משתי סיבות. אחת, אם אתם אוכלים ביצים מוקדם יותר היום, ליין מבעבע יש פחות אלכוהול. שנית, זה מנקה את החיך, אשר חשוב מאז חלמון ידוע המעיל את החיך. Le Grand Courtage rosé ברוט Bedazzled בקבוק עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.