ביצים אפויות עם בשר חזיר ותרד
מתכון זה מ-BBC אוכל טוב דורש שמן זית, תרד תינוק, לחם פריך, וצ'ילי. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זה עובד היטב כמנה עיקרית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 81%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : ביצים עם שמנת, תרד, בשר חזיר כפרי, ביצים אפויות וחזיר, ו ביצים אפויות וחזיר.
הוראות
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
מחממים את השמן במחבת קטנה וחסינה.
מוסיפים את הבצל ומבשלים במשך 6 דקות עד מתרכך. מערבבים את השום וצ ' ילי, ומבשלים עוד כמה דקות.
מוסיפים את העגבניות ואת המים 100ml. מתבלים היטב ומערבבים דרך הפלפלים והחזיר. מביאים לרתיחה ומבשלים 10 דקות עד שהרוטב מתחיל להתעבות.
מוסיף את התרד, ערבוב עד לנבול.
הפוך 2 שקעים ברוטב ולפצח את הביצים שלך לתוכם.
מוסיפים קמצוץ של קאיין, מעבירים לתנור ואופים במשך 10 דקות עד שהלבנים של הביצים נקבעים.
יין מומלץ: יין מבעבע
יין מבעבע הוא הבחירה העליונה שלי לביצה אפויה. גם אם אתה לא עושה מימוזה, יין מבעבע הוא נהדר עם ביצים משתי סיבות. אחת, אם אתם אוכלים ביצים מוקדם יותר היום, ליין מבעבע יש פחות אלכוהול. שנית, זה מנקה את החיך, אשר חשוב מאז חלמון ידוע המעיל את החיך. Le Grand Courtage rosé ברוט Bedazzled בקבוק עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.
![Le Grand Courtage Rose Brut Bedazzled Bottle]()
Le Grand Courtage Rose Brut Bedazzled Bottle
ניחוחות וטעמים בהירים של תות טרי ופטל לשלב עם הערות של לילך וסיגליות. על החיך, איזון עדין של יובש וחומציות משתהה עם טעמים של גרגרי בר ורימון לצד הערות פרחוניות רכות. זה ברוט Rosé משלים מגוון רחב של מזונות, מן מלוח מתוק. נסה את זה עם מנות אסייתיות מתובלות, ריזוטו, ברביקיו, בשר בקר, כבש, ברווז, עוף, פרושוטו, פירות ים, פיצה, גבינה רכה (כמו ברי או עז), עוגת גבינה, קרם ברולה, עוגת תותים ועוגת פירות יער. מערבבים עם מיץ אשכוליות טרי למשקה בראנץ 'מרענן, או מוסיפים לצוף לקוקטייל מבוסס ג' ין.התערובת: השרדונה מספק עומק ומבנה, בעוד ה-Ugni Blanc מציע חומציות טבעית ורעננות. הגמאי הקל מעניק ביטוי פירות תוסס ומרקם חלק. ענבים הם מקורות מ terroirs איכות בצרפת, כגון בורגונדי ובוז ' ולה.