ביצים אפויות עם תרד, אספרגוס, פרושוטו עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 30 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 537 קלוריות. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. לך לחנות ותביא את גרוייר, פלפל טרי, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו אספרגוס בגריל עם פרושוטו וביצים, ביצים מטוגנות עם פרושוטו ואספרגוס, ו טוסט פרמזן עם אספרגוס, פרושוטו וביצים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל-45
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
שים את הלחם על תבנית אפייה וטוסט בתנור, הופך פעם אחת, עד השחמה קלה, על 5 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
לחם
טוסט
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
3
מעבירים לתבנית אפייה משומנת.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
4
בינתיים, להביא סיר בינוני של מים מומלחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
5
מוסיפים את האספרגוס ומבשלים עד מכרז, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוס
6
מסננים, שוטפים במים קרים, ומנקזים ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
מים
7
שימוש באצבעות שלך, לעשות דיכאון במרכז כל פרוסת לחם. מסדרים פרוסה אחת או שתיים של פרושוטו סביב קצה כל פרוסת לחם. שמור 2 כפות של הגבינה. לחצו רבע מהגבינה שנותרה למרכז כל פרוסת לחם. למעלה הגבינה עם התרד, ולאחר מכן להקיף כי עם האספרגוס. לשבור ביצה לתוך צלחת קטנה. בזהירות להחליק את הביצה לתוך אחד מקני התרד. חזור עם שאר הביצים.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטו
אספרגוס
תרד
גבינה
לחם
ביצה
8
מפזרים את הביצים עם מלח ופלפל והגבינה השמורה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
גבינה
ביצה
9
אופים, מכוסה, עד חלבוני הביצה הם רק להגדיר, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלבונים
ציוד שתשתמש בו
תנור
10
המלצת יין: ניו זילנד סוביניון בלאן יש סגנון ייחודי, עם פס חזק של חומציות, הדרים בשלים טעמי דומדמניות, ו פתק יחיד של אספרגוס. נסה אחד עם צלחת ביצה זו עבור pas de deux מסקרן.