ביצים ברוטב תה עם מיונז סויה בלסמי
תה-ביצים משובשות עם מיונז סויה בלסמי נטול גלוטן,, חלב חינם, צמחוני מנה צדדית. מנה אחת מכילה 143 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. מתאים ל-12 מנות. אם יש לך חומץ בלסמי, ביצים, מיונז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו כיצד להרתיח ביצים קשות וביצי תה סיני, ביצים מסולפות תה, ו ביצים מסולפות תה (מתכונים דומים).
הוראות
מכסים את הביצים במים קרים על ידי 1 אינץ ' בסיר 2-3 ליטר ולהביא לרתיחה מתגלגלת, מכוסה חלקית.
הסר מהחום ולתת ביצים לעמוד, מכוסה, 10 דקות.
להעביר ביצים עם כפית מחוררת לקערה של קרח ומים קרים ולתת לעמוד 5 דקות (כדי להתקרר). בעדינות הקש על הקליפה בכל רחבי עם גב של כף כדי לסדוק קלות (לא לקלף). אין להקיש קשה מדי או נוזל תה לחלחל לתוך פגז במקום רק מכתים סדקים.
להביא רוטב סויה, סוכר, ומים לרתיחה בסיר, ערבוב עד הסוכר הוא מומס, ולאחר מכן להוסיף שקיות תה. להפחית חום ומבשלים, מכוסה, 10 דקות.
מוסיפים ביצים (ועוד מים אם הביצים אינן מכוסות לחלוטין על ידי נוזל) ומבשלים, מכוסה, 10 דקות.
הסר מחבת מחום ולתת ביצים לעמוד נוזלי, חשוף, עד מגניב, ואז צמרמורת לפחות 2 שעות. הרם ביצים מנוזל וקלף. מילואים 2 כפות בישול נוזלי להשליך שארית.
מקציפים חומץ ונוזל בישול שמור למיונז ומגישים עם ביצים. תציגי ביצים שלמות, ואז רבע דולר לטבילה. (חלמונים עשויים להיות טבעת כהה.)
* ביצים Unpeeled ניתן להתקרר בבישול נוזל עד 2 ימים. * מיונז בלסמי סויה יכול להתבצע 2 ימים קדימה ומקורר, מכוסה.* זמין בחנויות מזון מיוחדות וכמה סופרמרקטים.