בירה לבישול איטי ומרק תפוחי אדמה גבינה
בירה לבישול איטי ומרק תפוחי אדמה גבינה זה ... ללא גלוטן, צמחונית וקטוגנית מנה עיקרית. מתאים ל-5 מנות. מנה אחת מכילה 302 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יום האב יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מרק עוף, קצפת, סלרי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקצפת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טוקסידו תות שדה וקראנץ פודינג Parfaits כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 8 שעות ו-20 דקות. וזה די טוב. נסו בירה לבישול איטי ומרק תפוחי אדמה גבינה, תפוח אדמה מבושל איטי ומרק תירס, ו תרנגול הודו מבושל איטי ומרק תפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
ב 3 עד 4 ליטר סיר איטי, לשלב תפוחי אדמה, בצל, סלרי, גזר, שום ופלפל; מערבבים בעדינות לערבב.
יוצקים מרק ובירה על ירקות.
כיסוי; לבשל על הגדרה נמוכה במשך 6 עד 8 שעות.
כ -10 דקות לפני ההגשה, ירקות מחית גס עם masher תפוחי אדמה או מזלג.
מוסיפים גבינה וקצפת; מערבבים עד שהגבינה נמסה. כיסוי; לבשל 5 דקות נוספות או עד מחומם היטב. למעלה עם קרוטונים.