קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 20 דק.
מנות10
ציון בריאות19
מגזין

בישול איטי האהוב בשר טחון ושעועית

בישול איטי האהוב בשר טחון ושעועית
בישול איטי האהוב בשר טחון ושעועית עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 334 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 6 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 10 . אם יש לך אבקת צ'ילי, סוכר חום, בשר טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו-20 דקות. נסו בישול איטי בשר בקר סטרוגנוף, בישול איטי טחון בשר בקר וגבינה פסטה, ו בישול איטי יום ראשון: קארי תאילנדי בקר טחון (מתכונים דומים).

הוראות

1
ב מחבת nonstick 10 אינץ', לבשל בשר טחון ובצל על חום בינוני גבוה, ערבוב לעתים קרובות, עד בשר מבושל היטב; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: קטלינה)(מומלץ: קטלינה)
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
2
ב 3 1/2 - עד 4 ליטר בישול איטי, לערבב מבושל תערובת בשר טחון מרכיבים הנותרים למעט גבינה.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: קטלינה)(מומלץ: קטלינה)
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
3
כיסוי; לבשל על חום נמוך הגדרת 4 שעות. מנות אישיות מובילות עם גבינת צ ' דר.
מרכיבים שתצטרך
גבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונליגבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונלי