בלט עם מקרוני וולשי נדיר
עם מקרוני נדיר וולשי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 928 קלוריות, 24 גרם חלבון, ו 59 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 15% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. גשו לסופר וקנו רוטב ווסטרשייר כף נדיבה, פטרוזיליה עלה שטוח, עגבניות סטייק, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 35 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 33%. הציון הזה די גרוע. נסו וולשית נדירה, וולשית נדירה, ו וולשית נדיר אני (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
מסדרים 2 מדפי קירור על ניירות אפייה ומסדרים את הבייקון על 1 מהם. בייקון עשוי גם להיות אפוי על מחבת פטם מחוררת.
אופים את הבייקון עד שהוא פריך, בערך 12 עד 15 דקות.
הסר את הבייקון למגבות נייר לניקוז.
הביאו סיר מים גדול לרתיחה על אש בינונית. ממליחים את המים ומוסיפים את הפסטה. לבשל את הפסטה ב -1 עד 2 דקות, עד שהיא פשוט ביישנית מאל דנטה.
בזמן שהמים מגיעים לרתיחה, מסדרים את העגבניות הפרוסות על מתלה האפייה השני.
מפזרים עירית, מלח ופלפל, לפי הטעם, וטפטוף שמן זית כתית מעולה. צולים אותם כ -20 דקות. מעבירים את התנור לצלייה כשמסירים עגבניות.
מעבדים את הלחם במעבד מזון הם הופכים לפירורי לחם גסים.
מעבירים את פירורי הלחם לקערה קטנה.
ממיסים חמאה בסיר רוטב על אש בינונית.
יוצקים 1/3 עד 1/2 מהחמאה על הפירורים כדי להרטיב, ואז מערבבים פנימה את הפטרוזיליה. כדי החמאה הנותרת בסיר הרוטב, מוסיפים את השום ומערבבים במשך דקה 1, ולאחר מכן מוסיפים את הרוטב החם וחרדל. מערבבים לשלב, ואז מפזרים את הקמח ומבשלים במשך 1 דקה יותר.
מקציפים פנימה את מיץ הלימון, רוטב ווסטרשייר ואייל. מבשלים 30 שניות, ואז מוסיפים את הציר ומביאים לבועה. כשהרוטב מסמיך מערבבים פנימה 2 כוסות מהגבינה בתנועה דמות 8 ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מוסיפים את הפסטה עם לרוטב וזורקים למעיל. כפית אותו לתוך חרס או צלחת קדרה. למעלה עם פירורי לחם וגבינה הנותרים, ואז לשים אותו על המדף האמצעי של התנור. צולים עד מבעבע וחום עמוק מעל, בערך 2 עד 3 דקות.
מסדרים מצע של עלי חרס לצד מנות מקרוני וגבינה או חרס בודדים. מעל את גרגיר הנחלים עם פרוסה עבה של עגבנייה קלויה ורצועות בייקון חצויות. מכסים בלוח עגבניות שני ומגישים.