קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות6
ציון בריאות14
מגזין

בלט עם מקרוני וולשי נדיר

בלט עם מקרוני וולשי נדיר
עם מקרוני נדיר וולשי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 928 קלוריות, 24 גרם חלבון, ו 59 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 15% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. גשו לסופר וקנו רוטב ווסטרשייר כף נדיבה, פטרוזיליה עלה שטוח, עגבניות סטייק, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 35 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 33%. הציון הזה די גרוע. נסו וולשית נדירה, וולשית נדירה, ו וולשית נדיר אני (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מסדרים 2 מדפי קירור על ניירות אפייה ומסדרים את הבייקון על 1 מהם. בייקון עשוי גם להיות אפוי על מחבת פטם מחוררת.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
תערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טריתערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טרי
3
אופים את הבייקון עד שהוא פריך, בערך 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
הסר את הבייקון למגבות נייר לניקוז.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
5
הביאו סיר מים גדול לרתיחה על אש בינונית. ממליחים את המים ומוסיפים את הפסטה. לבשל את הפסטה ב -1 עד 2 דקות, עד שהיא פשוט ביישנית מאל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
מסננים ומניחים בצד.
7
בזמן שהמים מגיעים לרתיחה, מסדרים את העגבניות הפרוסות על מתלה האפייה השני.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
8
מפזרים עירית, מלח ופלפל, לפי הטעם, וטפטוף שמן זית כתית מעולה. צולים אותם כ -20 דקות. מעבירים את התנור לצלייה כשמסירים עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
9
מעבדים את הלחם במעבד מזון הם הופכים לפירורי לחם גסים.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם גספירורי לחם גס
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
10
מעבירים את פירורי הלחם לקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
11
ממיסים חמאה בסיר רוטב על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
12
יוצקים 1/3 עד 1/2 מהחמאה על הפירורים כדי להרטיב, ואז מערבבים פנימה את הפטרוזיליה. כדי החמאה הנותרת בסיר הרוטב, מוסיפים את השום ומערבבים במשך דקה 1, ולאחר מכן מוסיפים את הרוטב החם וחרדל. מערבבים לשלב, ואז מפזרים את הקמח ומבשלים במשך 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שום גויה®שום גויה®
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
13
מקציפים פנימה את מיץ הלימון, רוטב ווסטרשייר ואייל. מבשלים 30 שניות, ואז מוסיפים את הציר ומביאים לבועה. כשהרוטב מסמיך מערבבים פנימה 2 כוסות מהגבינה בתנועה דמות 8 ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
איילאייל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
14
מוסיפים את הפסטה עם לרוטב וזורקים למעיל. כפית אותו לתוך חרס או צלחת קדרה. למעלה עם פירורי לחם וגבינה הנותרים, ואז לשים אותו על המדף האמצעי של התנור. צולים עד מבעבע וחום עמוק מעל, בערך 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
15
מסדרים מצע של עלי חרס לצד מנות מקרוני וגבינה או חרס בודדים. מעל את גרגיר הנחלים עם פרוסה עבה של עגבנייה קלויה ורצועות בייקון חצויות. מכסים בלוח עגבניות שני ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
מקרוני וגבינהמקרוני וגבינה
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
גינת קרסגינת קרס
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות

מרכיבים

2371 לב מפאלדי טרי אם אפשראיילאייל82 כפות חמאה מומסתבייקון באיכות טובהבייקון באיכות טובה82 כפות חמאה מומסתפרוסות עבות ביפסטייק עגבניותפרוסות עבות ביפסטייק עגבניות6קצת קישואים קצוציםפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי1stickצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי5911 לב מפאלדי טרי אם אפשרצ'דר צהוב גרוס במיוחדצ'דר צהוב גרוס במיוחד2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרציר בקר או עוףציר בקר או עוף2קרום: פירורי קרקר גרהםחרדל יבש (מומלץ: קולמן)חרדל יבש (מומלץ: קולמן)1קומץפטרוזיליה שטוחה, קצוצהפטרוזיליה שטוחה, קצוצה3קרום: פירורי קרקר גרהםקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה2ציפורן גדולהשום, קצוץ דקשום, קצוץ דק1גבינת פרמזן מגוררת2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים1אוראו ממולאים כפוליםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים6קצת קישואים קצוציםשמן זית כתית מעולה, לטפטוףשמן זית כתית מעולה, לטפטוף6קצת קישואים קצוציםמלחמלח3קרום: פירורי קרקר גרהםבצל ירוק קצוץ דק או עיריתבצל ירוק קצוץ דק או עירית42 כפות חמאה מומסתלחם לבן באיכות טובה, קרומי גזוזלחם לבן באיכות טובה, קרומי גזוז454פלפל האבנרופסטה מחיטה מלאה או מחיטה מלאהפסטה מחיטה מלאה או מחיטה מלאה1גבינת פרמזן מגוררתרוטב ווסטרשייר כף נדיברוטב ווסטרשייר כף נדיב2חבילות או כ -4 כוסות ארוזות ברפיון גרגיר גבעות או גרגיר הנחלים, גזוז ונבע ונשטףחבילות או כ -4 כוסות ארוזות ברפיון גרגיר גבעות או גרגיר הנחלים, גזוז ונבע ונשטף