קושימומחה
מוכן ב336 שעות, 35 דק.
מנות4
ציון בריאות4
מגזין

במיה כבושה

במיה כבושה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל אוקרן כבוש. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, ומתכון טבעוני יש 56 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. 129 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם מים בבקבוק, פלפל, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 336 שעות ו-35 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : במיה כבושה, במיה כבושה, ו במיה כבושה.

הוראות

1
לשטוף את במיה לקצץ את הגבעול 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
2
מקום 1 צ ' ילה, 1/2 זרעי חרדל כפית, 3 גבעולים של שמיר, 1 שן שום ו 1/4 גרגרי פלפל כפית בתחתית כל אחד 4 צנצנות שימורים ליטר מעוקרים. מחלקים את במיה באופן שווה בין 4 צנצנות, עומד אותם אנכית, לסירוגין גבעולים למעלה ולמטה.
מרכיבים שתצטרך
3
בסיר בינוני על חום בינוני, להביא את המלח, חומץ ומים לרתיחה. לאחר הרתיחה, יוצקים את התערובת על הבמיה בצנצנות, משאירים מקום בין החלק העליון של הנוזל והמכסה. לאטום את המכסים. הגדר במקום קריר ויבש במשך 2 שבועות.
מרכיבים שתצטרך
4
* טיפים על עיקור צנצנות
5
כראוי מטופלים ציוד מעוקר ישמור שימורים במצב טוב במשך שנים. עיקור צנצנות הוא הצעד הראשון של שימור מזונות.
1
צנצנות צריך להיות עשוי זכוכית ללא כל שבבים או סדקים. שימור או שימורים צנצנות הם עקף עם זכוכית, פלסטיק, או מכסה מתכת, אשר יש חותמת גומי. שני מכסים חלקים הם הטובים ביותר עבור שימורים, כפי שהם ואקום חותם בעת עיבוד.
מרכיבים שתצטרך
2
כדי לעקר צנצנות, לפני מילוי עם ריבות, חמוצים, או שימורים, צנצנות לשטוף ועפעפיים עם מים חמים, סבון. לשטוף היטב ולסדר צנצנות ועפעפיים פתוחים הצדדים, בלי לגעת, על מגש. מרתיחים את הצנצנות ואת העפעפיים בסיר גדול, מכוסה במים, במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
השתמש מלקחיים בעת טיפול צנצנות מעוקרים חם, כדי להעביר אותם מים רותחים. הקפד מלקחיים מעוקרים מדי, על ידי טבילה את הקצוות במים רותחים במשך כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
ככלל, שימורים חמים להיכנס צנצנות חמות וריבות קרות להיכנס צנצנות קרות. כל הפריטים המשמשים בתהליך של ביצוע ריבות, ג ' לי, ושמורות חייב להיות נקי. זה כולל כל מגבות בשימוש, ובמיוחד את הידיים.
מרכיבים שתצטרך
5
לאחר הצנצנות מעוקרים, אתה יכול לשמר את האוכל. חשוב לעקוב אחר כל שימורים והוראות עיבוד הכלולים במתכון ולהתייחס הנחיות USDA על עיקור של מוצרים משומרים.