במיה מטוגנת עם עגבניות
במיה מטוגנת עם עגבניות דורש כ 31 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 482 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמו תוספת ידידותית לתקציב. גשו לסופר וקנו רסק עגבניות, שמנת כבדה, עגבניות משומר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 76%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עגבניות ירוקות מטוגנות ובמיה מטוגנת, במיה מטוגנת במחבת, בצל ועגבניות, ו במיה מטוגנת בקמח תירס, עגבניות ועגבניות.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
בקערה גדולה לשלב חלב חמאה במיה ולתת לשבת במשך 5 דקות
במחבת ברזל יצוק גדולה, מחממים שמן בוטנים על חום גבוה ל 375 מעלות F.
בקערה גדולה מוסיפים את תערובת מאפין התירס. באמצעות כפית מחוררת להסיר את במיה מן החמאה ולמקם אותו לתוך הקערה עם תערובת מאפין תירס. בעדינות לזרוק לוודא שכל במיה מצופה היטב.
בזהירות להוסיף חצי במיה בפירורי לחם למחבת ומטגנים במשך כ 6 דקות, או עד חום זהוב. השתמש בכפית מחוררת כדי להסיר במיה לצלחת מרופדת מגבת נייר. פריי נשאר במיה.
בעוד במיה הוא טיגון, בסיר גדול, לשלב עגבניות חתוכות לקוביות וצ ' ילי, רסק עגבניות ותבלינים קריאולית.
חום דרך חום בינוני. מערבבים שמנת כבדה, מתבלים במלח ופלפל ומביאים לרתיחה.
הסר לצלחת ומעלה עם במיה מטוגנת.