קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות6
מגזין

בננות מטפחות לחם מטוגן.

בננות מטפחות לחם מטוגן.
בננות פוסטר טוסט צרפתי יכול להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 657 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 32 גרם של שומן למנה. אם יש לך חמאה, סוכר חום, רום, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מתכון זה אופייני למטבח קריאולי. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. מתכונים דומים: בננות מטפחות לחם מטוגן., בננות מטפחות לחם מטוגן., ו בננות מטפחות לחם מטוגן..

הוראות

1
מחממים חצי חמאה במחבת בינונית ללא מקל עד שנמסה, מוסיפים 1/3 כוס סוכר חום ורום ומערבבים עד שהסוכר החל להמיס.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
דבש הדריםדבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
הוסף בננות פרוסות ולהפוך את החום עד נמוך. לבשל, ערבוב מדי פעם עד בננות מבושלים ומצופים בתערובת הסוכר, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3
הסר מהחום.
4
בצלחת רדודה להקציף יחד חלב, ביצים, הנותרים 2 כפות סוכר חום, תמצית וניל. במחבת גדולה להמיס 2 כפות חמאה על חום גבוה בינוני. לטבול 4 פרוסות לחם בתערובת חלב וביצה לוודא ששני הצדדים מצופים והלחם החל להרוות, ולאחר מכן במקום במחבת. הטבח מסתחרר בעדינות, עד שחום, בערך 3 דקות. הפוך והמשיך לבשל עד השחמה בצד השני, 2 עד 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
5
העברה למגש חם. חזור עם הלחם והחמאה שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
6
מחלקים טוסט בין 4 צלחות, ולאחר מכן העליון כל צלחת עם תערובת בננה קצפת אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים