קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות65
מגזין

בסגנון יפני חזה ברווז במרינדה

בסגנון יפני חזה ברווז במרינדה
חזה ברווז ברוטב בסגנון יפני עשוי להיות מה שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 55 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 764 קלוריות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לך רוטב סויה, חזה ברווז, רוטב טריאקי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו חזה ברווז במרינדה עם סלסה מנגו, חזה ברווז במרינדה עם תפוחי אדמה מוקפצים, ו ברווז בסגנון יפני ברוסט (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב את כל החומרים המרינדה בקערה גדולה או מיכל אחסון, כיסוי, לקרר כמה שעות או לילה.מחממים תנור ל-180C.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
הסר חזה ברווז מן המרינדה, מרינדה מילואים.לבשל חזה ברווז צד העור למטה במחבת טיגון גדולה עד העור הוא השחמה ופריך ושומן שניתנו מ skin.In צלחת תנור הוכחה לשפוך מספיק של המרינדה השמורה, כך הנוזל יבוא על חצי דרך כל שד, להשליך את השאר.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מניחים חזה ברווז בשר בצד למטה במרינדה ומבשלים בתנור במשך 20-25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
4
הסר חיות ברווז ולאפשר לנוח במשך 5 דקות, לחתוך עבה.אם תרצה שאני רוצה. לרפרף כל שומן עודף מפני השטח של נוזל, מחבת על תנור ומערבבים קצת מים עם קצת קורנפלור, להוסיף את זה למרינדה ולעבות, לשמש רוטב נוסף עם ברווז.בשביל הירקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מערבבים מיסו, מירין, סאקה, סוכר, חומץ ורוטב סויה בסיר וחום מעל חום בינוני להמיס סוכר, להסיר מחום ולהגדיר לצד אחד.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
מיסומיסו
רוטב שומשום יפנירוטב שומשום יפני
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
6
מחממים קצת שמן במחבת ווק או גדולה, מוסיפים את כל הירקות והצ ' ילי למעט הבצל הירוק, מערבבים ומטגנים 4-5 דקות עד הירקות הם רק מכרז, אתה רוצה אותם עדיין יש קראנץ נחמד.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
7
מוסיפים רוטב ובצל ומערבבים עד מחומם through.To
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
1
מניחים תלולית של הירקות על צלחת העליון עם ברווז פרוס, טפטוף עם רוטב נוסף ומגישים את השאר בצד.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ברווז שלםברווז שלם

מרכיבים

250דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.3 טיפות רוטב סויה3 טיפות רוטב סויה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרכָּתֵףכָּתֵף400דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.כרוב סיני, פרוס דקכרוב סיני, פרוס דק150דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.גזר, לחתוך למקלות התאמהגזר, לחתוך למקלות התאמה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)4חזה ברווז, עור עלחזה ברווז, עור על2חתיכות טופי הית' ברג'ינג'ר טרי, מגורדג'ינג'ר טרי, מגורד3שיני שום, כתוששיני שום, כתוש4בצל ירוק, פרוס דקבצל ירוק, פרוס דק1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות18דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.sachet מיסוsachet מיסו4שרימפס וורידים3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)250דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.כרוב אדום, פרוס דקכרוב אדום, פרוס דק1פלפל צ'ילי אדום, פרוס דק (להוסיף כמה זרעים או כמה שאתה רוצה בהתאם לטעם.)פלפל צ'ילי אדום, פרוס דק (להוסיף כמה זרעים או כמה שאתה רוצה בהתאם לטעם.)591 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 1/2 כוסות רוטב שזיפים1 1/2 כוסות רוטב שזיפים1181 לב מפאלדי טרי אם אפשררוטב שומשום יפנירוטב שומשום יפני23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'רוטב שומשום יפנירוטב שומשום יפני1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1אוראו ממולאים כפולים1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'1/2 כוס כוסברה טרייה ו/או נענע קצוצים גס1/2 כוס כוסברה טרייה ו/או נענע קצוצים גס12 כפיות אבקת שוםסוכר לבןסוכר לבן