בס ים אפוי תבלינים ועדשים אדומות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 693 קלוריות, 60 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לך שמן זית, מיץ לימון, טימין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. מתכונים דומים: צדפות ים אפויות עם ציפוי פריך ללא גלוטן, עדשים אתיופיות עם תבלין ברבר, ו בס אפוי עם עגבניות.
הוראות
1
מחממים תנור ל-400 אף.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
חום 2 כפות שמן בסיר גדול על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
מוסיפים את הבצל ומבשלים 7 דקות או עד רך.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4
מוסיף את השום, זנגביל, כמון ומבשל, ערבוב, במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
5
מוסיפים את העדשים ואת המרק ומביאים לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד העדשים הם מכרז, על 20 דקות. מערבבים במיץ לימון, 1/4 כפית של הפלפל, ו 3/4 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
עדשים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
הסר מהחום. בינתיים, בקערה קטנה, לשלב את כוסברה (אם שימוש), טימין, ואת שאר מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
מניחים את הדגים בתבנית אפייה, טפטוף עם השמן הנותר, ומפזרים את צמרות תערובת התבלינים.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
דַק-
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
8
אופים עד הדג הוא באותו צבע לאורך פתיתים בקלות, על 10 דקות. מחלקים את העדשים בין צלחות בודדות לשרת עם הדגים. טיפ: אם הבס אינו זמין, ניתן להחליף דג מוצק אחר, כגון דקר, בקלה או הליבוט.
Seabass עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות יין פינו גריג ' יו FitVine. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.