בס ים צ'יליאני עם גריסי פלפל צהוב קלויים ורוטב פובלנו קלוי
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן ופסקאטריה? בס ים צ'יליאני עם גריסי פלפל צהוב קלויים ורוטב פובלנו קלוי יכול להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 44 גרם חלבון, 89 גרם שומן, ובסך הכל של 1194 קלוריות. מתאים ל-4 ומחירו 6 מנות.18 דולר למנה. אם יש לכם שמנת כבדה, חמאה, בצל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלגים תוצרת בית עם ביצי חמאת הבוטנים של ריס כמו קינוח. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 67%. מתכונים דומים: בס ים צ'יליאני מעל תערובת קינואה ירקות קלויים, רוטב פלפל צהוב קלוי, ו צמח מתוק קלוי עם מתכון לרוטב גויאבה פלפל פובלנו.
הוראות
1
מברישים בס בשמן זית משני הצדדים ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
בס
2
מחממים מחבת מטגן או מחבת גריל על אש גבוהה עד לעישון. צולים, עם העור כלפי מטה, למשך 3 עד 4 דקות או עד להזהבה. הופכים וממשיכים לבשל 2 עד 3 דקות לאלילות בינונית-טובה.
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
פתיתי ירקות
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
הניחו תלולית גדושה של גריסי פלפל צהוב על 4 צלחות ארוחת ערב.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צהוב
2 אונקיות צ'דר מגורר
4
מניחים פילה מעל כל אחד ומזלפים את רוטב הפובלאנו.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
עצם הודו וצוואר הודו
5
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
משפשפים את הפלפל עם 2 כפות מהשמן ומניחים על תבנית עם נייר אפייה. צולים בתנור עד לריכוך והעור מושחר.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
מניחים את הפלפלים בקערה בינונית, מכסים בניילון ומניחים לשבת במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
סיבס עובד ממש טוב עם פינו גריגיו, גרונר וולטלינר ופינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריגיו או גררננר וולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. אתה יכול לנסות אלזס ווילם פינו גרי רזרב. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -16 דולר לבקבוק.
אלזס ווילם פינו גריס ריזרב
צבע זהוב עז עם רמזים לאוכרה, ליין יש אף של פרי בשל, חבוש. בפה ההתקפה היא גמישה ומלאה, עם הערות של דבש ותבלינים. הסופי מאזן באופן מושלם סוכר וחומציות.התאימו יין זה לצד כבד אווז מטוגן במחבת, בשרים לבנים צלויים או צלויים (חזיר, עגל), ארנב, עופות ברוטב שמנת, דגים מעושנים, מנות פטריות כמו ריזוטו.