בס מפוספס עם מרווה וחמאת יין אדום
בס מפוספס עם מרווה וחמאת יין אדום עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1541 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 123 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. אם יש לכם יציאת אודם, חומץ יין אדום, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 24 שעות ו-46 דקות. נסו בס עם פסי בר צרוב עם מרווה עגבניות " פונדו, בס מפוספס עם חמאת ליים, ו בס פסים בגריל עם חמאה כתומה-זעפרן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת גדולה, רחבה, עמוקה, בעלת תחתית כבדה מעל חום בינוני-גבוה.
מוסיף שמן, מסתחרר מחבת למעיל. כאשר שמן חם, להפחית את החום בינוני ולהוסיף פילה, צד העור למטה. מבשלים עד העור הופך פריך, 6 עד 8 דקות, ניקוז את השומן לפי הצורך. בזהירות להפוך דגים ולהמשיך לבשל 1 עד 2 דקות יותר, קרישת צד העור עם מגבות נייר.