קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות45
מגזין

בצל ירוק מבושל, שומר ומנגולד שוויצרי

בצל ירוק מבושל, שומר ומנגולד שוויצרי
המתכון לבצל ירוק מבושל, שומר ומנגולד שוויצרי מוכן בכ-25 דקות . מתכון זה מכיל 202 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -14 גרם שומן למנה. מתכון זה, נטול גלוטן, נטול מוצרי חלב, פליאוליתי וצמחוני לקטואוביה, מתאים ל-4 מנות . ניתן ליהנות ממנו בכל עת, אך הוא טוב במיוחד לפסחא . אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. אם יש לכם מנגולד, פקעות שומר, בצל ירוק וקומץ מרכיבים נוספים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליכם על ידי Foodnetwork. בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 81% . ציון זה אדיר. אם אהבתם את המתכון הזה, ייתכן שתאהבו גם מתכונים כמו קיש עם מנגולד ופטריות , פופאובר אפוי עם מנגולד ופטריות , וקארי אפונה שחורת עיניים חריף עם מנגולד וחציל קלוי .

הוראות

1
צפו מחבת גדולה בשמן זית. הוסיפו את השום המעוך והפלפל האדום הכתוש והביאו את המחבת לאש בינונית. כאשר השום הופך זהוב-חום וארומטי מאוד, הוציאו אותו מהמחבת וזורקים אותו. הוא מילא את ייעודו השום.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
2
מוסיפים את הבצל, השומר וגבעולי המנגולד, מערבבים עד שיצופו בשמן ומתבלים במלח לפי הטעם. מוסיפים את היין הלבן ואת גרידת ומיץ הלימון. מכסים ומבשלים על אש בינונית עד שהירקות מתרככים ונבולים אך עדיין שומרים על מרקם מסוים, כ-5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצריChard שוויצרי
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
3
הסירו את המכסה ובשלו עד שרוב הנוזלים מצטמצמים, עוד 3 עד 4 דקות. הוסיפו את עלי המנגולד, ערבבו ותיבלו במלח לפי הטעם. כאשר העלים נבלו אך עדיין נראים ירוקים עזים, טועמים ומתקנים תיבול. תבלו שוב במידת הצורך (סביר להניח שזה יקרה).
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצריChard שוויצרי
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
מעבירים לקערת הגשה ומגישים מיד.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
זה ירקות אביביים!
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק