בצל מקורמל
בצל מקורמל עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה עד 0 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 48 קלוריות. המתכון הזה מכסה %0 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הוא מובא אליכם על ידי נורצייפס. אם יש לך alt, שמן זרעי ענבים, mediumonions, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן כל 30, ותפריט טבעוני. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 10 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 13%. מתכונים דומים: בצל מקורמל, בצל מקורמל, ו בצל מקורמל.
הוראות
מוסיף את השמן לסיר תחתית כבד גדול, מחזיק את החלק השורש של הבצל להשתמש מנדולינה לחתוך את הבצל ישר לתוך הסיר, להשליך את השורש. כשתסיים לחתוך, להוסיף את המלח ומערבבים. מכסים את הסיר במכסה, ולאחר מכן להפעיל את המבער לחום בינוני-נמוך. לבשל מכוסה עד הבצלים יש בעיקר נשבר והם בוצה חומה חיוורת (כ 45-60 דקות). הקפד לערבב את הסיר מעת לעת, בודק כדי לוודא הבצלים אינם בוערים. אם הם, להנמיך את החום ולהוסיף קצת מים. לאחר הבצלים הגיעו לשלב זה, להסיר את המכסה ולהמשיך לבשל עד שאין אדי מים עולים מן הבצל (עוד 45-60 דקות). אתה רוצה לבחוש את הבצלים כל כמה דקות כדי לוודא שהם לא בוערים. ברגע שרוב הלחות נשרפה, תצטרך כל הזמן לערבב את הבצל, מגרד את החלק התחתון של הסיר עם מרית סיליקון כדי לשמור על הבצל מפני שריפה. מטגנים את הבצלים עד שהם מבריקים מאוד והם צבע של קפה עם חלב. אם הבצלים מתחילים לשרוף לתחתית המחבת לפני שהם מגיעים לשלב זה, deglaze המחבת עם קצת מים, לגרד את חתיכות השחמה את החלק התחתון של הסיר.לאחר הבצלים שלך הם קרמל מלא, לכבות את החום ולאפשר להם להתקרר. כדי לאחסן אותם לשימוש מאוחר יותר, למלא מגש קוביית קרח נקי להקפיא אותם. לאחר הבצלים קפואים אתה יכול להסיר אותם מהמגש ולמקם אותם בשקית Ziploc.