בצק מתוק בסיסי
אם יש לך ביצים, קמח, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד טוב כמו מתאבן זול מאוד. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -50 דקות. מתכונים דומים: בצק מתוק בסיסי, בצק שמרים מתוק בסיסי, ו בצק פיצה בסיסי.
הוראות
מוסיפים מים קרים לחלב רותח.
הסר 1/4 כוס נוזל; מערבבים שמרים לתוך נוזל כאשר מקורר לפושר. לנוזל בסיר, מוסיפים מלח, סוכר, קיצור וביצים.
מוסיפים שמרים מומסים לסיר.
לנפות ולמדוד את הקמח לקערה גדולה. הפוך באר בקמח, ויוצקים את הנוזלים לתוך הבאר. מערבבים עם כף עץ גדולה עד שהנוזל נעלם.
ביד אחת, מערבבים בצק בקערה באמצעות תנועה סיבובית מתנדנדת. בהדרגה ליצור בצק לכדור חלק, ולאחר מכן ללוש בקערה במשך 2 דקות.
מברשת העליון עם התקצרות מומסת. מכסים, ומאפשרים לבצק לעלות בטמפרטורת החדר למשך 2 שעות. אין להגדיר קערה על רדיאטור או במקום חם. תתרחק מווילונות. אפשר לבצק לעלות עד שהכפיל את עצמו בתפזורת.
אגרוף למטה בצק. השתמש בבצק לכל מתכון ללחם מתוק.