קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות29
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

בצק קל ללחם שטוח

בצק קל ללחם שטוח
בצק קל של לחם שטוח יכול להיות בדיוק הלחם שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 515 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. 32 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שמן זית, קמח, דבש ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: בצק פיצה קל + לחם זול, בצק בלחם שטוח, ו קל שעועית וגבינה Flatbread.

הוראות

1
בקערה של מערבל לעמוד להמיס שמרים וסוכר בחלב חם 1 כוס או מים. להפריש עד מקציף, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים על 2 ½ כוס קמח, מלח, ¼ כוס שמן זית, ודבש לקערה. תתאים את הסטנד-מיקסר עם וו בצק. הפעל את המכונה על נמוך, לאחר דקה או כל כך לאט מפזרים את שאר הקמח. צפה בבצק במשך הדקות הבאות מטפטף בכמויות קטנות של מים במידת הצורך כדי לשמור על הבצק אלסטי. הבצק צריך להתחיל להיראות חלק מאוד, מתרחק נקי מן הצדדים והתחתון של הקערה לאחר כ -10 דקות. אם זה לא קורה להוסיף עוד כמה כפות קמח ולהמשיך להפעיל את המכונה עד שהיא עושה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מעבירים בצק לקערה שמשומנת במעט שמן זית. לכסות קערה עם פלסטיק ולתת לנוח במקום חם (כ 75 מעלות F הוא אידיאלי) עד הוכפל בגודל, על 1 שעה.הבצק ישמור, במקרר, בשלב זה במשך 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
תן לו לחזור לטמפרטורת החדר לפני השימוש.