קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות15
ציון בריאות6
מגזין

בקלאווה שלי

בקלאווה שלי
בקלאווה שלי יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 30 גרם של שומן, וסך הכל 544 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 15 מנות סועדים.. מתכון זה אופייני למטבח המזרח התיכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . גשו לסופר וקנו קינמון טחון, סוכר, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : בקלאווה, בקלאווה, ו בקלאווה.

הוראות

1
Preheat oven to 350 degrees F (175 degrees C). Grease a 9x13-inch baking pan.
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
2
Cut phyllo dough to size of pan, and place half the sheets in the bottom of the pan. Grind walnuts with 1/2 cup sugar and cinnamon in food processor or blender.
מרכיבים שתצטרך
1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן
נייר אורזנייר אורז
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
Spread ground walnut mixture evenly over phyllo.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
4
Place remaining phyllo sheets on top of walnut mixture.
מרכיבים שתצטרך
1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
5
Melt margarine with oil in small saucepan over low heat or in microwave.
מרכיבים שתצטרך
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
6
Brush melted mixture over top layer of phyllo.
7
Cut baklava into diamond shapes with a sharp knife.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
1
Combine 3 1/2 cups sugar, water and lemon juice in large saucepan over medium-high heat. Bring to a boil, then remove from heat.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
Let cool before pouring over pastry.
3
Bake 30 minutes in center of oven, or until golden brown.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
4
Pour syrup over hot pastry.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
5
Let cool before serving.