קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

בקלה עם עגבניות ענבים מתפוצצות, מרק פסטו פטרוזיליה-נענע וצליית פריכיות תפוחי אדמה עם עשבי תיבול

בקלה עם עגבניות ענבים מתפוצצות, מרק פסטו פטרוזיליה-נענע וצליית פריכיות תפוחי אדמה עם עשבי תיבול
בקלה עם עגבניות ענבים מתפוצצות, מרק פסטו פטרוזיליה-נענע וצ'יפס תפוחי אדמה צלוי עם עשבי תיבול יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה משמש 4. צופה הדמות שלך? ואינו מכיל גלוטן,, ללא חלב, שלם 30, מתכון פסקטרי יש 583 קלוריות, 43 גרם חלבון, ו 25 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 39% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. 1 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם עגבניות ענבים, פילה בקלה, שמן זית וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 90%. נסו עוף צלוי עם ראבה ברוקולי, תפוחי אדמה אצבעות ושום-פטרוזיליה ג'וס, פסטו סקווש אטריות ספגטי עם עגבניות שרי פרץ, ו צדפות מטוגנות במרק פטרוזיליה, אפונה וברוסקטה עם עגבניות וצלפים מטוגנים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מחממים מחבת בטוחה לתנור על אש גבוהה או עוטפים ידיות גומי בשכבות כפולות של נייר כסף כדי להגן על המשטח בתנור.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
דוקרים את תפוחי האדמה 3 או 4 פעמים כל אחד במזלג ומבשלים אותם במיקרוגל גבוה למשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
4
טפחו בקלה יבשה וסחטו עליה מעט מיץ לימון ותבלו במלח.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפסחצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
5
מזלפים דגים עם שמן זית כתית מעולה.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
6
כאשר תפוחי אדמה מתקררים מספיק כדי להתמודד, פורסים אותם לחתיכות בגודל 1/4 אינץ ' לאורך. מצפים אותם בשמן זית כתית מעולה ומלח ופלפל. מסדרים אותם על דף עוגיות בשכבה אחת וצולים אותם במשך 20 דקות. אין להזיז אותם או להפוך אותם בזמן שהם מבשלים. קוצצים טרגון, עירית ופטרוזיליה ומשלבים ושומרים.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
7
הוסף צד מתובל בקלה למחבת חמה מאוד. צורבים אותו 2 דקות, ואז מזלפים את העגבניות בשמן זית כתית מעולה ומתבלים במלח ופלפל ומוסיפים אותם לדגים. צורבים עגבניות 1 דקה, ואז מעבירים את התבנית לתנור וצולים את הדג והעגבניות 8 דקות עד שהדגים אם הם יציבים ואטומים ועגבניות כולם התפוצצו.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפסחצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
מניחים פטרוזיליה, נענע, ציר עוף ושאלוט במעבד מזון או בבלנדר ופירה.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
9
מעבירים לסיר רוטב קטן ומביאים לרתיחה. מתבלים את המרק במלח ופלפל, לפי טעמכם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
10
מחממים את שמן הטיגון הקל במחבת קטנה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
מוסיפים שום פרוס לשמן החם ונותנים לו לטגן עד שהוא פריך וזהוב, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
דַק-דַק-
12
מסננים שבבי שום על מגבת נייר ושומרים.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
13
כאשר תפוחי האדמה חומים ופריכים מאוד בצד התחתון ורכים בצד העליון, מוציאים. מצפים תפוחי אדמה חתוכים בנדיבות עם עשבי התיבול הקצוצים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
14
יוצקים מרק פסטו חם על כל צלחת ארוחת ערב.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
15
מוציאים את הדג מהתנור. החלק התחתון צריך להיות פריך וחום. הופכים את הדג כדי להניח את הצד הפריך כלפי מעלה בבריכות של מרק פטרוזיליה-נענע. מסדרים את פרוסות תפוחי האדמה והעגבניות העשבים בצורה דקורטיבית סביב הדג. מעל את המנה עם פיזור פריכיות שום ומגישים. (אתה יכול לקבל $ 40 ראש לצלחת זו! נחמד!)
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
צ ' יפסצ ' יפס
שום גויה®שום גויה®
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

קוד עובד ממש טוב עם פינו גריגיו, גרונר ולטלינר ופינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריגיו או גררננר וולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. אתה יכול לנסות את מארק ווסט פינו גריגיו. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -13 דולר לבקבוק.
מארק ווסט פינו גריגיו
מארק ווסט פינו גריגיו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדרים בגימור עדין, נקי ומתמשך.נסה לזווג עם פיש אנד צ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.