בקלה עם עגבניות ענבים מתפוצצות, מרק פסטו פטרוזיליה-נענע וצליית פריכיות תפוחי אדמה עם עשבי תיבול
בקלה עם עגבניות ענבים מתפוצצות, מרק פסטו פטרוזיליה-נענע וצ'יפס תפוחי אדמה צלוי עם עשבי תיבול יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה משמש 4. צופה הדמות שלך? ואינו מכיל גלוטן,, ללא חלב, שלם 30, מתכון פסקטרי יש 583 קלוריות, 43 גרם חלבון, ו 25 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 39% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. 1 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם עגבניות ענבים, פילה בקלה, שמן זית וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 90%. נסו עוף צלוי עם ראבה ברוקולי, תפוחי אדמה אצבעות ושום-פטרוזיליה ג'וס, פסטו סקווש אטריות ספגטי עם עגבניות שרי פרץ, ו צדפות מטוגנות במרק פטרוזיליה, אפונה וברוסקטה עם עגבניות וצלפים מטוגנים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס.
מחממים מחבת בטוחה לתנור על אש גבוהה או עוטפים ידיות גומי בשכבות כפולות של נייר כסף כדי להגן על המשטח בתנור.
דוקרים את תפוחי האדמה 3 או 4 פעמים כל אחד במזלג ומבשלים אותם במיקרוגל גבוה למשך 5 דקות.
טפחו בקלה יבשה וסחטו עליה מעט מיץ לימון ותבלו במלח.
מזלפים דגים עם שמן זית כתית מעולה.
כאשר תפוחי אדמה מתקררים מספיק כדי להתמודד, פורסים אותם לחתיכות בגודל 1/4 אינץ ' לאורך. מצפים אותם בשמן זית כתית מעולה ומלח ופלפל. מסדרים אותם על דף עוגיות בשכבה אחת וצולים אותם במשך 20 דקות. אין להזיז אותם או להפוך אותם בזמן שהם מבשלים. קוצצים טרגון, עירית ופטרוזיליה ומשלבים ושומרים.
הוסף צד מתובל בקלה למחבת חמה מאוד. צורבים אותו 2 דקות, ואז מזלפים את העגבניות בשמן זית כתית מעולה ומתבלים במלח ופלפל ומוסיפים אותם לדגים. צורבים עגבניות 1 דקה, ואז מעבירים את התבנית לתנור וצולים את הדג והעגבניות 8 דקות עד שהדגים אם הם יציבים ואטומים ועגבניות כולם התפוצצו.
מניחים פטרוזיליה, נענע, ציר עוף ושאלוט במעבד מזון או בבלנדר ופירה.
מעבירים לסיר רוטב קטן ומביאים לרתיחה. מתבלים את המרק במלח ופלפל, לפי טעמכם.
מחממים את שמן הטיגון הקל במחבת קטנה על אש בינונית.
מוסיפים שום פרוס לשמן החם ונותנים לו לטגן עד שהוא פריך וזהוב, 3 עד 5 דקות.
מסננים שבבי שום על מגבת נייר ושומרים.
כאשר תפוחי האדמה חומים ופריכים מאוד בצד התחתון ורכים בצד העליון, מוציאים. מצפים תפוחי אדמה חתוכים בנדיבות עם עשבי התיבול הקצוצים.
יוצקים מרק פסטו חם על כל צלחת ארוחת ערב.
מוציאים את הדג מהתנור. החלק התחתון צריך להיות פריך וחום. הופכים את הדג כדי להניח את הצד הפריך כלפי מעלה בבריכות של מרק פטרוזיליה-נענע. מסדרים את פרוסות תפוחי האדמה והעגבניות העשבים בצורה דקורטיבית סביב הדג. מעל את המנה עם פיזור פריכיות שום ומגישים. (אתה יכול לקבל $ 40 ראש לצלחת זו! נחמד!)
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
קוד עובד ממש טוב עם פינו גריגיו, גרונר ולטלינר ופינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריגיו או גררננר וולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. אתה יכול לנסות את מארק ווסט פינו גריגיו. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -13 דולר לבקבוק.
![מארק ווסט פינו גריגיו]()
מארק ווסט פינו גריגיו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדרים בגימור עדין, נקי ומתמשך.נסה לזווג עם פיש אנד צ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.